Forum » Omrežja in internet » Kako nastaviti ruter
Kako nastaviti ruter
noob96 ::
Doma imam modem/ruter od siolla (model Innbox V50U) sedaj pa sem kupil linksys wrt54gl (na katerem je tomato 1.28)
Me lahko nekdo pelje čez nastavitve kaj nastaviti na siolovem ruterju in kaj na linksysu. In pa kako ju povezati?
Na netu sem najdel veliko različnih variant in opcij in nevem kaj je najbolj pametno
Me lahko nekdo pelje čez nastavitve kaj nastaviti na siolovem ruterju in kaj na linksysu. In pa kako ju povezati?
Na netu sem najdel veliko različnih variant in opcij in nevem kaj je najbolj pametno
Ribič ::
Na siol-ovem mislim, da ni treba nič nastavljati. v LAN1 priklopi kabel in ga na drugi strani vtakneš v WAN port na linksys routerju. Potem greš v tomato nastavitve in pri WAN nastaviš povezavo na pppoe ter vtipkaš siol-ovo uporabniško ime in geslo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18736 (11673) | Hayabusa |
» | Wirelles router in dodatna dostopna točkaOddelek: Omrežja in internet | 3946 (3147) | Alex3oo4 |
» | Povezava sagem fast 3344 in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 1205 (1170) | kihc |
» | Kako optimizirati domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 3012 (2629) | titko |
» | Dostop do interneta preko routerja in e-tocke?Oddelek: Omrežja in internet | 2151 (1587) | kumby |