Forum » Omrežja in internet » Linksysi 54GL
Linksysi 54GL
Cemmac ::
Zdravo!
Doma imam nekaj routerjev Linksys WRT54GL, vcasih so sluzili kot repetitorji za extendat wireles, sedaj pa smo jih nadomestili z drugimi napravami.
Ker mi jih je nekako skoda, ceprav so samo 2,4Ghz..me zanima ce imate mogoce kako idejo kako bi jih lahko uporabil v druge namene?
Hvala! Lp C
Doma imam nekaj routerjev Linksys WRT54GL, vcasih so sluzili kot repetitorji za extendat wireles, sedaj pa smo jih nadomestili z drugimi napravami.
Ker mi jih je nekako skoda, ceprav so samo 2,4Ghz..me zanima ce imate mogoce kako idejo kako bi jih lahko uporabil v druge namene?
Hvala! Lp C
Ribič ::
Definitivno niso za v smeti. Lahko jih komu podariš ali prodaš. Kot dostopne točke so super stvar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati dva pc-ja v dveh vlan-ih?Oddelek: Omrežja in internet | 1798 (1244) | imagodei |
» | Router na routerOddelek: Pomoč in nasveti | 2640 (1979) | dela |
» | Postavitev mreže z dvema routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 3868 (3342) | NeMeTko |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4884 (4403) | SasoS |
» | KKS -Arnes- router ??? A je res nemogoče??Oddelek: Omrežja in internet | 1882 (1467) | kajak33 |