» »

Nakup prenosnika

Nakup prenosnika

zeeecho ::

Kupujem prenosnik ki bi imev specifikacije takšne:
procesor: i7 use od 4xxx
ram: 8 in naprej pa po moznosti usaj 1 slot prazen
grafična: 4gb spomina
zaslon: 17"inch
prostor: HDD 500GB lahko tudi vec, SSD ni potreben

To da bi se kaj naslo do cene 1000€
Hvala za pomoc in odgovore!

TechN9ne ::

Postaj raje v sekciji "Kaj Kupiti", konkretno v tem threadu, ti pa priporočam da pri grafični nikakor ne gledaš na količino spomina, ampak raje na kvaliteto kot celotno (nekatere grafične kartice imajo dejansko uporabnost boljše od tistih ki imajo tudi dvojno količino spomina), če seveda ne rabiš 4GB konkretno.

Lp

BorutK-73 ::

zeeecho je izjavil:

SSD ni potreben

SSD je must have v 2015!

shadeX ::

Ravno SSD je pomemben lol. Raj eno palčko RAM-a manj in SSD kot pa eno palčko RAM-A več brez SSD. Najboljše pa oboje itak.

ST-777 ::

zeeecho je izjavil:

HDD 500GB lahko tudi vec, SSD ni potreben
SSD vsekakor, ni pa nujno, da je že v novem prenosniku, kupiš ga lahko posebej in nato vgradiš. Da bo garancija prenosnika veljavna, se za vgradnjo SSD-ja obrni na servis.

Fadil ::

Zaradi možnosti nakupa z Diners kartico na obroke, imam na mimovrste.com namen kupiti prenosnik nekje do 500€. Znanec mi je svetoval naj iz mimovrste.com za ta denar kupim Toshibo in po možnosti dokupim še SSD disk. Obenem pa mi je predlagal še nakup prenosnika Dell na EnaA.com, saj ima Dell tri leta garancije. Pri EnaA me moti to, da nakup od 7 - 24 obrokov izdelek podraži za 7,5%. Na mimovrste pa je cena na obroke enaka.
Računalnik naj bi se uporabljal zgolj za internet, snemanje in gledanje torrentov, Skype itd... Skratka nič zahtevnega.
Ker sem sam ne spoznam in ne vem kaj bi bil najboljši nakup, bi prosil za pomoč in nasvete.

Lep dan še naprej :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC za očeta (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10013393 (11089) togo
»

Prosim mnenje graficnega oblikovalca (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5916786 (15108) kunarepatica
»

SSD vs HDD (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Strojna oprema
24651681 (48562) MrStein
»

SSD-ji krepko pod mejo dolar/GB (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Diski
15435685 (27824) krneki0001
»

Milijarda manj prihodkov za Intel zaradi nedobavljivosti diskov, povpraševanje po SSD (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Rezultati
14228530 (23202) Pyr0Beast

Več podobnih tem