Forum » Pomoč in nasveti » Črn zaslon po zagonu OS
Črn zaslon po zagonu OS
proxim ::
Pozdravljeni!
Imam težavo z monitorjem Samsung BX2335 in sicer po naložitvi windowsov, se pojavi v zgorjnjem levem kotu analog/digital obvestilo nato pa pride do črnega zaslona(ni ravno črn) ter utripa power tipka na monitorju.
Monitor sem stestiral na drugih računalnikih in je delal bp. Na moj računalnik sem priklopil drugi monitor, ampak je prav tako prišlo do istega problema. Poskusil sem z zamenjavo kablov, a to ni ničesar spremenilo. Zbrisal sem tudi gonilnike grafične kartice (v tem primeru po rebootu ni prišlo do črnega ekrana), takoj ko sem znova naložil nove gonilnike ter računalnik rebootal, se je spet pojavil isti problem.
Pišem vam pa iz safe moda.
Prosim za bilokakšno pomoč!
Specifikacije:
i5 3750k
gtx 470
ax760
8gb RAM
Sabertooth z77
Lep pozdrav!
Imam težavo z monitorjem Samsung BX2335 in sicer po naložitvi windowsov, se pojavi v zgorjnjem levem kotu analog/digital obvestilo nato pa pride do črnega zaslona(ni ravno črn) ter utripa power tipka na monitorju.
Monitor sem stestiral na drugih računalnikih in je delal bp. Na moj računalnik sem priklopil drugi monitor, ampak je prav tako prišlo do istega problema. Poskusil sem z zamenjavo kablov, a to ni ničesar spremenilo. Zbrisal sem tudi gonilnike grafične kartice (v tem primeru po rebootu ni prišlo do črnega ekrana), takoj ko sem znova naložil nove gonilnike ter računalnik rebootal, se je spet pojavil isti problem.
Pišem vam pa iz safe moda.
Prosim za bilokakšno pomoč!
Specifikacije:
i5 3750k
gtx 470
ax760
8gb RAM
Sabertooth z77
Lep pozdrav!
Sem imel v mislih in bom nekako to tudi izpeljal, hvala za odgovor! :)
Sam, če bi bla grafična problem, mi vrjetno tudi v safe modu nebi delovalo? + ko mi je ekran slučajno deloval sem igral par igr in je grafična delovala bp.
Sam, če bi bla grafična problem, mi vrjetno tudi v safe modu nebi delovalo? + ko mi je ekran slučajno deloval sem igral par igr in je grafična delovala bp.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: proxim ()
Nesel grafično h prijatelju, naložil najnovejše gonilnike ter grafična normalno deluje ter stestirana v različnih igricah.
Sprobal drugo grafično HD4770, isti problem. Brez gonilnikov deluje, z gonilniki ne deluje.
Menite da je problem v windowsih???
Menite da je problem v windowsih???
crniangeo ::
clear bios, presboh napajalnik, prevec navit ram ? overclock ?
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Presvoh napajalnik? Imam AX760, ki pomoje zadostuje tej konfiguraciji.
Ram deluje na frekvenci(2133mhz), tako kot je bil kupljen.
Overclockan je edino proc. na 3,4Ghz ampak, dvomim da je to problem (Noctua NHd-14).
Ram deluje na frekvenci(2133mhz), tako kot je bil kupljen.
Overclockan je edino proc. na 3,4Ghz ampak, dvomim da je to problem (Noctua NHd-14).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dober stroj na vodnoOddelek: Kaj kupiti | 7426 (6759) | galu |
» | Sesuvanje Pc-ja--zaradi grafične, prosim za pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 819 (680) | Zion10 |
» | Monitor problem-DVIOddelek: Strojna oprema | 1375 (1180) | eales |
» | Po nekaj sekundah prižganega računalnika izgubim sliko.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1050 (791) | Freezy |
» | Problem z Graficno KarticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1423 (1128) | Ales47 |