Forum » Pomoč in nasveti » POMOČ PRI INTERNETU
POMOČ PRI INTERNETU
repovzek ::
Pozdravljeni,
imam eno težavo. V hiši imam wi-fi, katerega pa mi prenosnik nikakor noče zaznat. S tablico ali telefonom vse deluje normalno, le prenosnik ne zazna nič. Če nebi prenosnik nikjer delal ne rečem, a ne deluje le doma. Na kakšen drug wi-fi se normalno zazna in poveže. Kaj bi lahko bilo narobe in kako rešim težavo? Hvala
imam eno težavo. V hiši imam wi-fi, katerega pa mi prenosnik nikakor noče zaznat. S tablico ali telefonom vse deluje normalno, le prenosnik ne zazna nič. Če nebi prenosnik nikjer delal ne rečem, a ne deluje le doma. Na kakšen drug wi-fi se normalno zazna in poveže. Kaj bi lahko bilo narobe in kako rešim težavo? Hvala
konspirator ::
Wifi mac filter vklopljen ? Modle routerja ?
Ssid (ime omrežja) najde ? Zapolnjen dhcp pool ?
Ssid (ime omrežja) najde ? Zapolnjen dhcp pool ?
--
..pa tudi ostali prenosniki delajo pri meni le ta ne....am a lahko malo bolj laično..nisem neki štručko za računalnike...
Scorpia ::
Da nimaš kak starejši prenosnik, ki ne podpira 5g ali N omrežja, medtem ko router oddaja v 5g omrežju. Če ne drugega nastavi v ruterju B/G način.
////
nikjozo ::
konspirator ::
Ni potrebno biti strokovnjak za določitev model routerja, le len moraš biti.
Od tu dalje lahko pogledamo v navodila na netu in te vodimo dalje.
Od tu dalje lahko pogledamo v navodila na netu in te vodimo dalje.
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
Nisem len :) ampak sem v službi zato ne morem povedat....okrog četrte sem doma in javim..hvala
Modem je od amisa znamke genexis
Ko preverja zahteve omrezja ze ne dgre naprej
Modem je od amisa znamke genexis
Ko preverja zahteve omrezja ze ne dgre naprej
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: repovzek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop na wifi ne dosega polne hitrostiOddelek: Pomoč in nasveti | 3545 (2269) | matobeli |
» | WiFi in androidOddelek: Omrežja in internet | 12925 (10003) | Anaa1 |
» | Hitrost 72.2 Mb/s, zakaj ne 100 Mb/s, 150Mb/sOddelek: Pomoč in nasveti | 3359 (2906) | BlaY0 |
» | Ženska za računalnikom, prosim za pomoč :) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19319 (17214) | pobalinka2 |
» | Problem wireless povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2205 (1858) | teedy |