Forum » Pomoč in nasveti » V slušalkah odmeva/popačen zvok
V slušalkah odmeva/popačen zvok
menjalnik ::
Gre za eno in iste slušalke. Priklopljene v telefon ali namizni računalnik ne delajo zvok je popačen in odmeva. Priklopim v prenosnik in delujejo perfektno! Slušalke sem dobil zraven biušega telefona zato imajo zraven še vgrajen mikrofon. Vse ostale slušalke doma mi delujejo perfektno na vseh napravah.
Kaj naj storim?
Kaj naj storim?
GupeM ::
Če imaš na slušalkah tipko, poskusi poslušati s pritisnjeno tipko. Verjetno slušalke nimajo standardnega korektorja. Je bivši telefon Sony Ericsson?
Tuna-Chila ::
Se da kako rešiti ta problem, da nerabim poslušat s pritisnjeno tipko, ampak da vse lepo laufa tak kot mora?
Mare2 ::
Konektor potisni noter, vendar ne do konca.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Tuna-Chila ::
Bom probo z selotejpom. Sem pa že probal da nisem imel konektorja do konca noter, vendar potem zvoka ni če pa dam še bolj ven je pa sicer normalni zvok, ampak konektor takoj ven pade.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25454 (14105) | stefi91 |
» | Nove sonyjeve 3.5mm slušalke delujejo samo na Sony napravah?Oddelek: Loža | 1008 (707) | balocom |
» | težave s slušalkamiOddelek: Zvok in slika | 1508 (1379) | BorutK-73 |
» | Klic iz +333Oddelek: Loža | 10049 (8997) | St235 |
» | Kako poslušati s slušalkami ?Oddelek: Zvok in slika | 1568 (1400) | iso2000 |