Forum » Pomoč in nasveti » Črn zaslon v BIOS ali inštalaciji Windows
Črn zaslon v BIOS ali inštalaciji Windows
Jerry000 ::
Imam čuden problem za katerega ne vidim rešitve. Torej pred 6 meseci ko sem inštaliral win8.1 se mi je ob inštalaciji na random prikazal črni zaslon...na zaslonu je samo utripalo analog/digital/hdmi v zgornjem levem kotu. Nesem na servis, tam priklopijo in je delalo, so mi potem kar tm naložili win8.1, potem je use lepo delalo, 6 mesecev. Danes naredim clean install win10 in isti problem. Na random momentih (ko se inštalira, v urejevalniku particij pred inštalacijo, celo v biosih,..) se prikaže črni zaslon. Sem poskusil že razne načine, iz USB, iz DVD, celo CMOS resetiral in nič...še vedno črni zaslon. Ali kdo ve kaj je lahko narobe? To se res dogaja samo ob formatiranju. Če pomaga kaj, grafična kartica je Radeon HD 5850, računalnik star 5-6 let. Lahko prosim kdo pomaga?
Imam samo prenosnik poleg tega stacionarca. Pa mogoče kdo ve kaj bi bila lahko to težava?
konspirator ::
Testiraj disk z očitnim orodjem:
Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov
Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov
--
hojnikb ::
Imam samo prenosnik poleg tega stacionarca. Pa mogoče kdo ve kaj bi bila lahko to težava?
Potem daš v prenosnik...
#brezpodpisa
Mitch ::
Zgleda da generični gonilniki naletijo na nekakšno napako na grafični kartici. Probaj si sposodit od koga grafično kartico inštaliraj Windows 10 potem pa daj nazaj not svojo kartico...
Zgleda da generični gonilniki naletijo na nekakšno napako na grafični kartici. Probaj si sposodit od koga grafično kartico inštaliraj Windows 10 potem pa daj nazaj not svojo kartico...
Nimam od koga :/. Je pa PC kr na servisu pristal. Samo čudno da se to dogaja...to pomeni da vedno ko bom formatiral me bo to doletelo...ni ravno praktično
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus Eee in Windows 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 2579 (2339) | Frenckie |
» | VirtualBoxOddelek: Pomoč in nasveti | 1770 (1175) | fosil |
» | Problem z zaslonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (1011) | zcetrt |
» | [Linux] namestitev (črn ekran)Oddelek: Operacijski sistemi | 1899 (1353) | Makkaba |
» | (Ne)normalno segrevanje procesorja?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2319 (1843) | BlackHole |