Forum » Igre » Gnomoria (Sid Meier wannabe)
Gnomoria (Sid Meier wannabe)

Yohan del Sud ::
Tistemu, ki se kolca po starih dobrih 90-ih in Sidu Meirju, ko je imel preveč časa, je končno prišla ena spodobna neodvisnica ... Tenutno še v zadnji beta fazi (guglej, se dobi), ampak prav lepo dela ... Težka ko hudir že v najlažjem načinu (kjer sploh ni sovražnikov).
Povzetek avtorja (Robert West) menda pove vse ...
Bi sam dodal še Minecraft in Lemminge.
Manjše zamere grejo uporabniškemu vmesniku, ki je povsem iz devedesetih (halo, dvanajtisoč izbir v zaporednih spustnih menijih) in pa pomankanju splošnega pregleda nad dogajanjem. Ni opozoril, ni statistike, ko gnom crkne, je to to. (No ja, menda lahko postane zombi, ampak mi še ni uspelo priti tako daleč). Sicer pa vleče.
Njihov wiki
Povzetek avtorja (Robert West) menda pove vse ...
I play all the games I can get my hands on and have time for. To some degree, they have all had an influence on me. For Gnomoria, the biggest influence has of course been Dwarf Fortress. There are also influences from Dungeon Keeper, the Settlers series, the Anno series, The Sims and even The Incredible Machine.
Bi sam dodal še Minecraft in Lemminge.

Manjše zamere grejo uporabniškemu vmesniku, ki je povsem iz devedesetih (halo, dvanajtisoč izbir v zaporednih spustnih menijih) in pa pomankanju splošnega pregleda nad dogajanjem. Ni opozoril, ni statistike, ko gnom crkne, je to to. (No ja, menda lahko postane zombi, ampak mi še ni uspelo priti tako daleč). Sicer pa vleče.
Njihov wiki
www.strancar.com
- spremenilo: Yohan del Sud ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Halo (serija 2022 - ) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 36367 (7467) | Gregor P |
» | Electric Dreams (nanizanka)Oddelek: Sedem umetnosti | 1319 (972) | BuDi79 |
» | Sniper Elite 3Oddelek: Igre | 7500 (5142) | bambam20 |
» | American Army PROBLEMOddelek: Igre | 911 (848) | KraP |
» | Futuremark - goljufajmo skupaj!Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2572 (2572) | JustVi |