Forum » Pomoč in nasveti » Problem microsoft outlook 2010
Problem microsoft outlook 2010
bostjan6 ::
Imam težavo, ker ne morem odpreti outlook pošte. Vse mi je delalo, sedaj pa ko jo kliknem mi napiše
Cannot open your default e-mail folders. File access is denided. You do not have the permission required to access the file C:........
Prosim za pomoč
Cannot open your default e-mail folders. File access is denided. You do not have the permission required to access the file C:........
Prosim za pomoč
cvalsr ::
Smem še jaz malo pojokat?
Outlook mi noče poslati pošte!
Sprejema brez problemov.
Brskam po internetu za nasveti in sem samo še bolj zmeden - nisem nek velik strokovnjak.
Sprememba porta 25 na 465 nič ne pomaga.
Kak nasvet, prosim?
Hvala
Outlook mi noče poslati pošte!
Sprejema brez problemov.
Brskam po internetu za nasveti in sem samo še bolj zmeden - nisem nek velik strokovnjak.
Sprememba porta 25 na 465 nič ne pomaga.
Kak nasvet, prosim?
Hvala
Aja - dobim povratno sporočilo:
Sistem administrator: Undeliverable: Naslov sporočila
Vsebina pa je:
Your message did not reach some or all of the intended recipients.
Subject: test
Sent: 15.1.2016 11:55
The following recipient(s) could not be reached:
'naslov prejemnika' on 15.1.2016 11:55
554 5.7.1 'naslov prejemnika': Relay access denied
(To z iksi je moj drugi 'emajl', na katerega skušam poslati testno sporočilo (ne morem pošlati nič nikamor!)
Ponudnik je Siol in oni menijo, da je nekaj z Outlookom ...?
Sistem administrator: Undeliverable: Naslov sporočila
Vsebina pa je:
Your message did not reach some or all of the intended recipients.
Subject: test
Sent: 15.1.2016 11:55
The following recipient(s) could not be reached:
'naslov prejemnika' on 15.1.2016 11:55
554 5.7.1 'naslov prejemnika': Relay access denied
(To z iksi je moj drugi 'emajl', na katerega skušam poslati testno sporočilo (ne morem pošlati nič nikamor!)
Ponudnik je Siol in oni menijo, da je nekaj z Outlookom ...?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cvalsr ()
Machete ::
provi dat za outgoing server: www.mojhost.net in 465
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Siolovo sporočilo napake - eno od več možnih:
Task 'pop.siol.net - Sending and Receiving' reported error (0x800CCC7D) : 'Your outgoing (SMTP) server does not support SSL-secured connections. If SSL-secured connections have worked in the past, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'
Tole sem dobil z "www.mojhost.net":
Task 'pop.siol.net - Sending and Receiving' reported error (0x800CCC92) : 'Your e-mail server rejected your login. Verify your user name and password in your account properties. Under Tools, click E-mail accounts. The server responded: ??????'
Task 'pop.siol.net - Sending and Receiving' reported error (0x800CCC7D) : 'Your outgoing (SMTP) server does not support SSL-secured connections. If SSL-secured connections have worked in the past, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'
Tole sem dobil z "www.mojhost.net":
Task 'pop.siol.net - Sending and Receiving' reported error (0x800CCC92) : 'Your e-mail server rejected your login. Verify your user name and password in your account properties. Under Tools, click E-mail accounts. The server responded: ??????'
Sirotka, ne, imam 'odpikano' "use same as incoming ..."
in ne spomnim se, da bi to kaj spreminjal - pa mi je pred začetkom težav vse špilalo.
..., sem probal tvojo varianto - ne pomaga.
in ne spomnim se, da bi to kaj spreminjal - pa mi je pred začetkom težav vse špilalo.
..., sem probal tvojo varianto - ne pomaga.
sirotka ::
Seveda, sej imas polno strani, lahko tudi na shrani.si nalozis. Ali pa mi Pošlji pm pa ti dam svoj mail in mi posljes tja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone problem z pop3 strežnikomOddelek: Omrežja in internet | 1370 (1309) | trek@s |
» | Outlook Express - težave s prejemanjem sporočilOddelek: Omrežja in internet | 1320 (1240) | Flux |
» | Thunderbird in siol skreganaOddelek: Pomoč in nasveti | 2275 (1972) | Klemenn |
» | e-mail problemOddelek: Omrežja in internet | 6518 (6407) | zlabo |
» | Outlook Express Error sending/receiving message - SiOLOddelek: Programska oprema | 3736 (3675) | alf__ |