Forum » Omrežja in internet » Outlook Express - težave s prejemanjem sporočil
Outlook Express - težave s prejemanjem sporočil
megy ::
Danes mi je začel nagajati Outlook Express (do sedaj je delal O.K.). Ko mi prejema sporočila mi prejme le prva dva (od recimo šestih sporočil). Ta dva sporočila sta vedno enaka. Tretjega pa nekaj časa prejema, potem pa javi naslednje sporočilo:
A time-out occurred while communicating with the server. Account: 'pop.siol.net (1)', Server: 'pop.siol.net', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC19
Kaj bi to lahko bilo? A je vzrok to tretje sporočilo? Kako oz. kje ga izbrisati?
Lp
A time-out occurred while communicating with the server. Account: 'pop.siol.net (1)', Server: 'pop.siol.net', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC19
Kaj bi to lahko bilo? A je vzrok to tretje sporočilo? Kako oz. kje ga izbrisati?
Lp
MadMax ::
Preveri velikost inbox-a (inbox.dbx).
2GB je OE-ova meja, če jo presežeš, se začno dogajat čudne stvari. Med ostalim tudi samodejno kompletno praznjenje...
Druga stvar ki jo lahk narediš pa je, da v lastnostih računa pod zavihkom advanced povečaš server timeouts iz ene minute na maksimum.
Če je pa kaj tretjega, pa sporoči, ko rešiš :)
/edit:
tisto tretje sporočilo pa lahko seveda izbrišeš. V mailbox greš pač direkt prek web vmesnika na siolovi strani.
2GB je OE-ova meja, če jo presežeš, se začno dogajat čudne stvari. Med ostalim tudi samodejno kompletno praznjenje...
Druga stvar ki jo lahk narediš pa je, da v lastnostih računa pod zavihkom advanced povečaš server timeouts iz ene minute na maksimum.
Če je pa kaj tretjega, pa sporoči, ko rešiš :)
/edit:
tisto tretje sporočilo pa lahko seveda izbrišeš. V mailbox greš pač direkt prek web vmesnika na siolovi strani.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMax ()
megy ::
MadMax hvala. Sem šel direktno not in pobrisal tisto tretje sporočilo in sedaj dela brezhibno.
Kje pa lahko preverim velikost inboxa?
Kje pa lahko preverim velikost inboxa?
urban99 ::
poišči filet Inbox.dbx na svojem disku in poglej kako velik je.
edit: saj ti je že MadMax v prvi vrstici napisal :)
edit: saj ti je že MadMax v prvi vrstici napisal :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: urban99 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook ExpressOddelek: Pomoč in nasveti | 2401 (1039) | amigo_no1 |
» | Problemi z OutLook ExpressomOddelek: Pomoč in nasveti | 1082 (1013) | duff |
» | outlook express problem s količinoOddelek: Programska oprema | 1969 (1896) | Duhec |
» | Izginotje mailov za 9 mesecev nazaj.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1801 (1548) | Mati |
» | Outlook Express in shranjevanje pošte.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1910 (1798) | StratOS |