» »

iPhone problem z pop3 strežnikom

iPhone problem z pop3 strežnikom

Swiper ::

Pozdravljeni,

Imam eno težavo z poštnim klijentom na iPhone-u. Nastavljen je siol-ov email prek pop3 strežnika in vse funkcionira brez problema. Težava je v tem da ko je aktiven mail na iPhone-u, na računalniku ne morem preverjat pošte. Sprobal sem vse žive nastavitve, brez SSL, s SSL, izkapal fetch... Vglavnem, da se lahko povežem prek računalnika na pop strežnik morem disable-at account na telefonu, drugač mi pa tole napiše:

Task '****@siol.net - Receiving' reported error (0x8004210E) : 'Your mailbox is temporarily unavailable because another e-mail message is being delivered to it or another mail application is accessing it. The server responded: -ERR [IN-USE] account is locked by another session or for maintenance, try again.'

Malo sem raziskoval in ugotovil da iPhone ko preveri email ne pošlje komando "quit" in povezava ostane aktivna nekaj časa.

Se da zadeva malo drugač uredit? Se kdo spuščal malo bolj globoko v to zadevo?:)
Na Androidu vse fukcionira brez problema, lahko "hkrati" preverjam pošto na oba klijenta.
  • spremenil: Swiper ()

Primoz78 ::

Jaz nisem nikoli imel takih problemov...a si poskusil preko webmail.siol.net preverit ce lahko pogledas maile?

Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Sprobaj... Preveri mail preko klijenta na telefonu in čez 30 sec probaj preko drugega klijenta (lahko tudi prek telneta, isti odgovor dobiš). Klical sem tudi tehnično podporo in raziskujejo zakaj se gre. Testirajo, enako jim se dogaja. Sprobal sem različna uporabniška imena, odpade možnost da je kaj narobe z mojim računom...

Na webmailu vedno lahko preveriš, gre se za dostop prek pop3.

Zgodovina sprememb…

Primoz78 ::

Bom sprobal popoldan ker sedaj nimam mojega kompa pri sebi...Sporoci kaj si resil.
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz78 ()

Veliko njih ima podobne probleme, zdi se mi da je bug... Finta je da drži povezavo odprto dokler je sam server ne prekine, 10 minuta ponavadi rabi.

http://www.xeams.com/iphonepop.htm

Zgodovina sprememb…

AndrejS ::

Tudi iphone ni brez bugov. Imam iste probleme - uporabi IMAP (če ponudnik to podpira)

Nisem sprobal, iz Siola so mi sporočili da jim baje tudi z IMAP-om nagaja, testirajo trenutno. Čudno...

trek@s ::

Swiper je izjavil:

Pozdravljeni,

Imam eno težavo z poštnim klijentom na iPhone-u. Nastavljen je siol-ov email prek pop3 strežnika in vse funkcionira brez problema. Težava je v tem da ko je aktiven mail na iPhone-u, na računalniku ne morem preverjat pošte. Sprobal sem vse žive nastavitve, brez SSL, s SSL, izkapal fetch... Vglavnem, da se lahko povežem prek računalnika na pop strežnik morem disable-at account na telefonu, drugač mi pa tole napiše:

Task '****@siol.net - Receiving' reported error (0x8004210E) : 'Your mailbox is temporarily unavailable because another e-mail message is being delivered to it or another mail application is accessing it. The server responded: -ERR [IN-USE] account is locked by another session or for maintenance, try again.'

Malo sem raziskoval in ugotovil da iPhone ko preveri email ne pošlje komando "quit" in povezava ostane aktivna nekaj časa.

Se da zadeva malo drugač uredit? Se kdo spuščal malo bolj globoko v to zadevo?:)
Na Androidu vse fukcionira brez problema, lahko "hkrati" preverjam pošto na oba klijenta.

Imam enak problem! Javi, če boš kaj ugotovil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

OpenVPN na DD-WRT

Oddelek: Omrežja in internet
9954 (751) ExSpirit
»

Na rabljenih telefonih mrgoli osebnih podatkov

Oddelek: Novice / Zasebnost
3012779 (10547) MrStein
»

Letos prodanih že 10 milijonov iPhonov? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
10515492 (11268) techfreak :)
»

Apple načrtuje cenejši iPhone

174196 (3504) smash
»

Izšel iPhone (strani: 1 2 )

7710712 (8090) bluefish

Več podobnih tem