» »

Vozi kdo seat ibizo l.2003/04

Vozi kdo seat ibizo l.2003/04

jalovec09 ::

Zanimam se za nakup Ibize 2004, motor je bencinar 75KM, zanima me kakšne so kej napake, avto sem pogledal je brez rje, nekaj bo treba še vložit, ampak bom že sam zrihtal.

eric_cartman ::

Nekaj si lahko prebereš tukaj, samo tega ne smeš vzet čisto dobesedno.

http://avtonasveti.com/seat-ibiza-2002-...

Na vsakemu rabljenemu avtu se bodo pojavljale napake. Veliko od teh napak pa so verjetno popravili že prvotni lastniki.

Sicer pa še vedno velja to, da naj bi bil Seat zanesljiv. Noben na tem forumu pa ti ne bo garantiral, da se ti ne bo kvaril, ker je to loterija kakšen rabljen avto dobiš.

Glede na to, da sem pri kupovanju avta zeellooo pikolovski in še vedno ko sem ga kupoval je to trajalo več kot 3 mesece, to pa samo zato, ker ne maram bit zaletav. Če kupiš prvi avto, ker ti je oblika in barva po godu, potem se ti najverjetneje zgodi tudi to, da se ti bo avto pogosto kvaril. Če pa avto kupuješš z malo potrpljenja in znaš lastniku avtomobila rečt ne hvala, se obrnit in jit, četudi ti je avto po izgledu všeč, potem je že malo bolj verjetno, da boš našel takega, ki je lepše ohranjen in je manj možnosti, da se ti bo kvaril.

Tak star avto se bo v vsakem primeru kvaril, ampak ga bom sam zrihtal, zanima me če ga kdo vozi in kakšne so napake, da bom v naprej vedel, kje bom mogu šranfat.
Ampak je pa avto dokaj preprost.

N0t0ri0us ::

kolikor je meni znano so to najslabši motorji kar jih je. Predvidevam, da imajo isti motor golf 4.

Motor začne pri 150.000 - 200.000km nenormalno piti olje. Ljudje govorijo tudi o 1l na 1000km. Če je motor slabo vzdrževan in se mrzlega tišči se to pojavi še veliko prej. avto ne gre nikamor, pije pa kot da ima 200km. Vzemi 1.9 sdi ali tdi. Neuničljivo.

Za več mnenj vpraša na facebooku v skupino "vag familia" oziroma poglej na google. Na kakem forumu je zagotovo že 10 napisano.

Sm ga dns šel gledat, podoben dizl zvok, na žalost je to to, bolj s*anje. Najbrž je glava motorja, kak dročnik, ventil. Načeloma je avto full lepo ohranjen.

menjalnik ::

N0t0ri0us je izjavil:

kolikor je meni znano so to najslabši motorji kar jih je. Predvidevam, da imajo isti motor golf 4.

Motor začne pri 150.000 - 200.000km nenormalno piti olje. Ljudje govorijo tudi o 1l na 1000km. Če je motor slabo vzdrževan in se mrzlega tišči se to pojavi še veliko prej. avto ne gre nikamor, pije pa kot da ima 200km. Vzemi 1.9 sdi ali tdi. Neuničljivo.

Za več mnenj vpraša na facebooku v skupino "vag familia" oziroma poglej na google. Na kakem forumu je zagotovo že 10 napisano.

Motiš se. Konec leta 2003 so odpravili težave na 1.4 16v motorjih in ne požirajo več olja. Ibice nimajo v tem letniku nobenih težav več s tem, ravno tako ostali VW po tem letu.

Avtor, če je motor ropotal je bil lahko mrzel tiščan. Išči dalje.. Super avto drugač, če misliš kupit.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mitsubishi Colt

Oddelek: Na cesti
388818 (2539) Simon12321
»

Nakup seat ibiza l.2003

274120 (3494) zobnik
»

Katerega dizla do 3500€ (strani: 1 2 3 )

11224136 (21119) rajc123
»

Je kdo vozil vw motor 1.4 16v (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5817447 (16101) AngelOfDeath
»

Mal avto? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12814729 (10943) kreki

Več podobnih tem