Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 - blue screen of death
Windows 7 - blue screen of death
Serial ::
Pozdravljeni,
torej na prenosniku Asus se je pojavil BSOD. Ko sem bootal v "safe mode with command prompt" sem ugotovil, da vrže vn BSOD ko nalaga driverje "disk.sys". Načeloma sem probal vse možne kombinacije bootanje ampak nisem prišel v Windose -> vedno pride BSOD.
Torej sem probal nanovo inštalirat Windowse ampak mi tudi takrat vrže BSOD. Ne pridem niti v meni od inštalacije.Sem probal inštalirat iz dveh različnih DVD-jev dve različni verziji Windows in vedno isto. Pol sem menjal trdi disk z novim ker sem mislil da je napaka na trdem disku. Še vedno nič.
Sem pa uspel potem inštalirati Ubuntu gor torej zgleda da ni bil problem v trdem disku. Ko je biv gor Ubuntu sem spet probal bootat iz Windows inštalacijskega DVD-ja in spet vrže BSOD, tako da sem trenutno brez idej kako naprej..
torej na prenosniku Asus se je pojavil BSOD. Ko sem bootal v "safe mode with command prompt" sem ugotovil, da vrže vn BSOD ko nalaga driverje "disk.sys". Načeloma sem probal vse možne kombinacije bootanje ampak nisem prišel v Windose -> vedno pride BSOD.
Torej sem probal nanovo inštalirat Windowse ampak mi tudi takrat vrže BSOD. Ne pridem niti v meni od inštalacije.Sem probal inštalirat iz dveh različnih DVD-jev dve različni verziji Windows in vedno isto. Pol sem menjal trdi disk z novim ker sem mislil da je napaka na trdem disku. Še vedno nič.
Sem pa uspel potem inštalirati Ubuntu gor torej zgleda da ni bil problem v trdem disku. Ko je biv gor Ubuntu sem spet probal bootat iz Windows inštalacijskega DVD-ja in spet vrže BSOD, tako da sem trenutno brez idej kako naprej..
Serial ::
Ja to bi blo super, če nebi biv prenosnik službeni za katerega je predveiden licenčni Windows 7. :/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acer TravelMate 5320 - problem pri nalaganju windowsovOddelek: Operacijski sistemi | 1007 (963) | neznanovski |
» | BSOD me spravlja v obupOddelek: Strojna oprema | 1973 (1445) | rsroki |
» | BSOD pri inštalaciji WinOddelek: Pomoč in nasveti | 866 (741) | dela |
» | ICH9R in RAIDOddelek: Strojna oprema | 2177 (1673) | T(he) Boss |
» | IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL pri dostopu do particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1268 (1127) | m.i.h.a. |