Forum » Loža » VB vtič za elektriko
VB vtič za elektriko
kodsiti1 ::
Nekaj sem naročil iz Velike Britanije pa sem pozabil da imajo tam drugačen vtič za elektriko
Pa me zanima kakšna bi bila najbolj enostavna rešitev. 9V 1A so vrednosti z katerimi polni, ampak nevem pa kako se reče vtiču za v napravo, mislim da "Coaxial"
V conradu sem sicer videl neke potovalne adapterje, ampak so glih kontra, nevem morda ve če imajo tudi takšne da VB vtič dam v našega?
Pa me zanima kakšna bi bila najbolj enostavna rešitev. 9V 1A so vrednosti z katerimi polni, ampak nevem pa kako se reče vtiču za v napravo, mislim da "Coaxial"
V conradu sem sicer videl neke potovalne adapterje, ampak so glih kontra, nevem morda ve če imajo tudi takšne da VB vtič dam v našega?
Apple ::
Imaš "univerzalne" adapterje, tako da lahko menjaš in zgornji in spodnji del... Moji Maci so vsi iz Ukja, adapterji pa iz BigBanga :).
LP, Apple
msjr ::
Če je priključni kabel posebej je vse ok, samo nabaviš nov kabel, druga stran v device-u je [običajno] uiniverzalna. Mi smo pri printerju dobili celo oba kabla, uk in eu.
Drugače pa bi rekel, da je še najboljša rešitev @dukedl.
kodsiti1 ::
Če je priključni kabel posebej je vse ok, samo nabaviš nov kabel, druga stran v device-u je [običajno] uiniverzalna. Mi smo pri printerju dobili celo oba kabla, uk in eu.
sicer sem že kupil univerzalni adapter, ampak ta rešitev nebi delovala, ker je vtič za elektriko na polnilcu direktno...razen ce bi na konektor kablje napelal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov polnilec za računalnik ne polni nove baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2338 (1420) | rose2288 |
» | Adapter za napravo in amerikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 857 (748) | ...:TOMI:... |
» | Svoja glasba na avtoradiju na kaseto, kako?Oddelek: Zvok in slika | 4050 (3579) | Hayabusa |
» | Kje kupiti kabel Digital Din 9 pinski (AC-3)Oddelek: Zvok in slika | 3058 (1861) | Kaj |
» | V pripravi enotni standard za polnilce prenosnih računalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 28014 (25112) | Limit-sky |