» »

Računalnik zmrzne

Računalnik zmrzne

KriKong ::

Res nimam pojma kaj bi to bilo upam da kdo zna pomagat

Ko prižgem računalnik vse super zažene se normalno, odprem internet odpre internet odprem mape odpira mape .. problem pa rata ko hočem odpreti kakšen program.. računalnik po 3 sekundah zmrzne in se ne odmrzne več enostavno zmanjka ga, gotof je :) nevem kaj bi bil to razlog .. windows update zaženem ni nobenega novega update za inštalirat.. aja pa ubistvu mam prenosni računalnik to mi dela od včeraj tako da dejansko lahko grem samo na internet karkoli drugega zamrzne in ga moram resetirat.

Lp

KriKong

lonewolf_ ::

Ali je virus ali pa HDD. Preveri z CrystalDiskInfo in Malwarebytes/antivirus.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

FX6300B ::

ni nujno da je virus ali hdd lahko da gre zgolj za pregrevanje preveri malo temperature
May the force be with you!

Temperatura je vredu bom pa sedaj zagnal še enkrat sedaj antivirusni pa vse kar spada zravn da vidmo kaj se bo zgodil. Če pa pomislim je pa res da je včeraj preden mi je to začelo delati, nekdo bil na računalniku ničesar se ni download-alo, tako da nevem če bi bil on lahk vzrok je pa takoj potem ko je šel dol začelo to delati.. No grem zdaj probati antivirus pa da vidimo kaj bo :) Hvala obema bom sporočil kako je šlo

#000000 ::

Lahko je ram eden ali pa oba, še videno dostkrat ko vse okay dela ko pa začneš kak file kopirat ali prenašat ša vse zmrzne, lahko je tud zabit s prahom in stara pasta, dela ok dokler ga melo ne obremeniš in se pregreje ter freezne, lahko je disk in enako zmrzne zarad njega, lahk je svašta. Bi pa blo fino da napišeš znamko in model laptopa, ker eni imajo podobne probleme.

Noo zgleda da je res bil virus. hmm K sm zagnal pregled mi je po koncu vrgl da se more nujno resetirat računalnik in popravt kar je nekaj časa trajalo. Tako da ja evo bil je virus čeprav mi ni jasno kako sem ga fasal, tisti ki je bil na računalniku ni ničesar download-al samo gledal ene strani ... tako da nevem kako je do tega prišlo.. ampak sedaj mi ne zmrzuje več..

Hvala vsem za nasvete

Lp

FX6300B ::

virus lahko dobiš na ogromno načinov npr prek adobe flasha prek maila prek cookiev use kr se zmislš
 zato pa je to :D

zato pa je to :D

May the force be with you!

lonewolf_ ::

FX6300B je izjavil:

ni nujno da je virus ali hdd lahko da gre zgolj za pregrevanje preveri malo temperature

patience, grasshopper. lepo po vrsti ane 8-)
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prevelika poraba prosecorja

Oddelek: Strojna oprema
475579 (4720) alro
»

Procesor skos na 90% ...virus ???

Oddelek: Pomoč in nasveti
10913 (746) zk_eu
»

Velike težave

101406 (1208) coma2black
»

GMAIL je iz mojega naslova moji punci poslal virus!

132173 (1753) mzupin
»

Nekaj je hudo narobe...

141518 (1257) Karaya 52

Več podobnih tem