Forum » Konzole » Xbox 360 ne prikaže slike
Xbox 360 ne prikaže slike

n3liann ::
XBOX 360 250GB - je bil pri kolegu in vse je delalo lepo in prav, dokler ga nisem prinesel domov...
zdej ko ga pa priklopim mi noce pokazat slike preko HDMI kablu. sem probal vse porte na Sony bravia TV z vec razlicnimi kabli in nic od nic.
ko ga pa priklopim na LG monitor z HDMItoDVI umesnikom mi pa vse lepo dela.
probo sem vse mozne stvari od Y+RT skupi drzat, power gumb na xboxu drzat, clearanja cache na xboxu, do povrnitve tovarniskih nastavitev na TV-ju. vse kar sem dosegel je da mi tu pa tam napise na tv izven dosega oz. out of range, karkoli je ze to in sem cist obupan. :)
je ze mel kdo tezave s tem? ce ja, kak je uspel to resiti?
Hvala in lp!
zdej ko ga pa priklopim mi noce pokazat slike preko HDMI kablu. sem probal vse porte na Sony bravia TV z vec razlicnimi kabli in nic od nic.
ko ga pa priklopim na LG monitor z HDMItoDVI umesnikom mi pa vse lepo dela.
probo sem vse mozne stvari od Y+RT skupi drzat, power gumb na xboxu drzat, clearanja cache na xboxu, do povrnitve tovarniskih nastavitev na TV-ju. vse kar sem dosegel je da mi tu pa tam napise na tv izven dosega oz. out of range, karkoli je ze to in sem cist obupan. :)
je ze mel kdo tezave s tem? ce ja, kak je uspel to resiti?
Hvala in lp!

XsenO ::
Probaj povezat preko SCART priključka, če ima tvoja različica še kakšen drug video izhod poleg HDMI. A na prednji strani utripajo kakšne lučke?
1 + 1 = 1

preko SCART-a dela normalno, na sprednji strani pa normalno gori zelena lucka (pikica zelena).
HDMI porti pa delajo ker sem probo racunalnik ki ga imam prek hdmi preklaplat med porti in vse normalno dela.
HDMI porti pa delajo ker sem probo racunalnik ki ga imam prek hdmi preklaplat med porti in vse normalno dela.

tud z drugim kablom, do zdej na 4 TV-jih probo, in je delal sam na dveh in to pr sosedih, doma mi ne dela na nobenem prek HDMI, sam prek SCART-a.
pa danes sem se opazo da mi gori rdeca lucka noter v Xbox-u, se pravi na "maticni plošči" ce lahka temu tako recem, nevem pa ce ma to kake veze al ne.
pa danes sem se opazo da mi gori rdeca lucka noter v Xbox-u, se pravi na "maticni plošči" ce lahka temu tako recem, nevem pa ce ma to kake veze al ne.

erex ::
Noter ni nobene rdeče lučke. Razen če maš RGH čip, ki pa ima rdečo standby lučko. Pri nekomu, ki deluje preko hdmija spremeni display settings na 1080p

Goblin ::
Verjetno gre za redko napako, kjer je težava z določenimi TV sprejemniki. Imeli smo par takšnih konzol in nismo našli rešitve, na enih TVjih deluje brez problema, na drugih ne deluje. Pomagala ni niti menjava HDMI čipa. Verjetno težava tiči pri DHCP. Seveda pa smo tudi par konzol rešili z ponastavitvijo video izhoda.
http://www.goblin.si

se preden sem ga nesel kolegu je tud doma delo normalno na obeh TV-jih. Danes se mi je pa po cca 5min sam ugasnil, prej tega nikol ni naredil.
mah, se mi ne da vec s tem zajebavat, nesel ga bom v goblin, ce bojo oni kej postimal bojo, drugace se pa naj prah gor nabira :)
lp in hvala vsem za pomoc, Igor
mah, se mi ne da vec s tem zajebavat, nesel ga bom v goblin, ce bojo oni kej postimal bojo, drugace se pa naj prah gor nabira :)
lp in hvala vsem za pomoc, Igor
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: n3liann ()

crniangeo ::
pri uporabniku kjer deluje preko hdmija , nastavi manjso resolucijo in frekvenco.. lahko da jo imas preveč našponano :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11656 (4221) | acookook |
» | HDMI problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3457 (1536) | rogerg |
» | Budget surround soundsystem za dnevnoOddelek: Zvok in slika | 6508 (5293) | Bearrorist |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20427 (9940) | kozorog |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 3633 (1546) | St235 |