Forum » Pomoč in nasveti » Dodelitev admin. pravic
Dodelitev admin. pravic
Equinoxe ::
Helo!
A mi kdo ve povedat kako bi na moji mašini prišel do administratorskih pravic. ImamWEinNT 4.0 in na drugi Win2K.
Oboje pa je zaklenjeno in jaz nisem administator. Tako da niti ure ne morem sam naštimati.
Kako pridem do administatorskih pravic?
A je kdo kdaj probal s programom PipeUpAdmin delati (on to kako zna) in kako se je obneslo?
Pa če se je kje ga lahko downloadam?
LP
A mi kdo ve povedat kako bi na moji mašini prišel do administratorskih pravic. ImamWEinNT 4.0 in na drugi Win2K.
Oboje pa je zaklenjeno in jaz nisem administator. Tako da niti ure ne morem sam naštimati.
Kako pridem do administatorskih pravic?
A je kdo kdaj probal s programom PipeUpAdmin delati (on to kako zna) in kako se je obneslo?
Pa če se je kje ga lahko downloadam?
LP
Equinoxe ::
Hvala.
Ampak...
Jaz ne rabim administratorskega gesla.
V službi namreč nisem administrator svoje mašine.. bi rad kdaj kaj 'administratorskega' naredil.
Rad bi le imel admin privilegije.
Ampak...
Jaz ne rabim administratorskega gesla.
V službi namreč nisem administrator svoje mašine.. bi rad kdaj kaj 'administratorskega' naredil.
Rad bi le imel admin privilegije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregled spremembe uporabniškega računa v WIN 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1073 (961) | MTB |
» | V Safe modu ni dostopa do particijeOddelek: Operacijski sistemi | 2911 (2702) | k4vz0024 |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14377 (11212) | fosil |
» | problem z glavnim geslomOddelek: Pomoč in nasveti | 3336 (3029) | StratOS |
» | Prve ranljivosti v Visti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9274 (6502) | borchi |