» »

Čudno delovanje baterije pri tablici

Čudno delovanje baterije pri tablici

someboody99 ::

Pozdravljeni. Imam tablico samsung galaxy tab 2 10.1 in že vsa ta leta ni bilo nobenih težav. Včeraj sem tako kot ponavadi napravo uporabljal celi dan. Na koncu dneva je ostalo približno še 20-30% baterije. Tablico sem čez noč kot ponavadi izklopili. Zdaj sem pa tablico hotel spet uporabljati zato sem jo poskušal vključiti. Tablica se pa noče vključiti. Napravo priklopim v polnilec, in ugotovim, da je baterija prazna. Kako se je lahko naprava izpraznila čez noč? To se mi še ni nikoli zgodilo. Ali je to kaj povezano s tem, da je bila naprava v vroči sobi? Zdaj se normalno polni. Sem pa opazil, da se je enako zgodilo nekaj dni nazaj pri usb wifi "modemu" ZTE. Baterija ni napihnjena. Je to vse povezano z vročino? Lep pozdrav.

SaXsIm ::

someboody99 je izjavil:

Pozdravljeni. Imam tablico samsung galaxy tab 2 10.1 in že vsa ta leta ni bilo nobenih težav. Včeraj sem tako kot ponavadi napravo uporabljal celi dan. Na koncu dneva je ostalo približno še 20-30% baterije. Tablico sem čez noč kot ponavadi izklopili. Zdaj sem pa tablico hotel spet uporabljati zato sem jo poskušal vključiti. Tablica se pa noče vključiti. Napravo priklopim v polnilec, in ugotovim, da je baterija prazna. Kako se je lahko naprava izpraznila čez noč? To se mi še ni nikoli zgodilo. Ali je to kaj povezano s tem, da je bila naprava v vroči sobi? Zdaj se normalno polni. Sem pa opazil, da se je enako zgodilo nekaj dni nazaj pri usb wifi "modemu" ZTE. Baterija ni napihnjena. Je to vse povezano z vročino? Lep pozdrav.

Tu je tvoj odgovor. Baterije se obrabljajo z uporabo.
SaXsIm

someboody99 ::

Se na nek način strinjam. A danes je zadeva naprej normalno funkcionirala. Se normalno polnila in praznila... Vseeno zanimivo to, kar se mi je zjutraj zgodilo...

SaXsIm ::

Baterija se ne obrablja in stara linearno s starostjo. Verjetno je samo napetost padla pod kritično, iznad katere je regulator več ne more dvigniti. Možno da tudi zaradi povečanega stresa zaradi izrednih vremenskih pogojev, ampak v vsakem primeru je bilo neizbežno.
SaXsIm

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nihče ne mara za tablice, prodaja že štiri leta pada (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
8821899 (17257) kanarin
»

Best practices polnenja baterij v gadgetih?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
323540 (2687) Jst
»

Xpad

Oddelek: Kaj kupiti
298177 (3863) GeroZaver
»

Archos Arnova

Oddelek: Kaj kupiti
484288 (3336) einstein :P
»

tablični računalnik