Forum » Mobilne tehnologije » Počasno nalaganje "home screena"
Počasno nalaganje "home screena"
menjalnik ::
Imam problem, da ko se želim vrniti na domači zaslon in pritisnem tipko HOME, se mi sistem vrne na ozadje in čez kakih 5 sekund pa se pojavijo še ikone. Berem po internetu, da naj bi bil problem z premalo rama(imam 1GB) in je res, da se mi to zgodi, ko želim oditi z brskalnika Chrome recimo.
Je kakšna rešitev za ta problem? Imam verzijo sistema 5.0.2 in sem naredil uradni upgrade iz 4.4.2 takoj po nakupu
Je kakšna rešitev za ta problem? Imam verzijo sistema 5.0.2 in sem naredil uradni upgrade iz 4.4.2 takoj po nakupu
FX6300B ::
si poizkusil zapreti taske v večini telefonov držiš home button nvm koliko sekund se pojavi in vse zapreš pač v ozadju ostanejo zalavfani programi ki si jih prej uporabljal
May the force be with you!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FX6300B ()
Nima veze tudi, če jih zaprem imam enak problem. Ali pa mi včasih med pogovorom avtomatsko vrže ven Messenger in me vrne na začetni zaslon, kot bi samodejno zapiral aplikacije.
Gre za Lg G3s. Telefon je sicer zelo odziven in hitro odpira stvari. Prej sem imel Galaxy Cora in nikoli tega problema pri 1GB rama in TouchWizu.
Gre za Lg G3s. Telefon je sicer zelo odziven in hitro odpira stvari. Prej sem imel Galaxy Cora in nikoli tega problema pri 1GB rama in TouchWizu.
factory reset pa poglej če se da kej posodobit
maš kej navlake gor?
maš kej navlake gor?
Prostega imam skoraj 400mb rama kljub vključenim aplikacijam. Navlake ni gor tudi reklamne mobitelove aplikacije sem izbrisal dol oz. onemogočil tiste katere se ni dalo.
Berem po spletu in ima dosti ljudi probleme s tem.
Berem po spletu in ima dosti ljudi probleme s tem.
ker android pa maš 5.0 ker vem da je bil en cajt 5.0 znan po lagu
blackbfm ::
treba se bo počasi začet zavedat da novejši fw ne pomeni nujno boljši fw.. in ravno tel so neka taka zadeva kjer tovarniški fw deluje še nekako najbolje
moraš se odlčit kaj imaš raje, dobro delovanje ali pa lepše ikone
moraš se odlčit kaj imaš raje, dobro delovanje ali pa lepše ikone
če se da downgrajdej se opravičujem sem spregledal ja drugače naj bi blo v 5.1 iz strani googla popravljeno
Težava odpravljena! Rešitev je v drugem laucherju in pri res vseh možnih aplikacijah, ki jih imam nameščene niti enkrat ni bilo potrebno čakati. Hvala vsem in upam, da bo komu tema koristila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moto G (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 165079 (55625) | c00L3r |
» | lg g2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17723 (10958) | Mare3 |
» | Android 5.1 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 26157 (17584) | R1710 |
» | Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39097 (30601) | deja |