» »

Izdelava strani med počitnicami...

Izdelava strani med počitnicami...

Poletnik ::

A mi lahka kdo prosim pomaga in mi pove kje oz. kako bi si nasel kako stranko, ki bi hotela da ji jst naredim spletno stran... Med počitncami bom mel velik časa in bi ta čas rad vnovčil... A obstaja kaka stran na netu al pa kako podjetje preko katerega bi se to dalo delat? Hvala za odgovore...

Tody ::

Probaj študentske servise, drgač nevem če ti bo kdo povedal kako stranko če jo lahko sam obdela (:

tec ::

Usmeri se v en krog ponudnikov (zivila, kozmetika, knjige,....), odpri pirs, tis, ibon in isci kontaktne naslove. Ko jih naberes vsaj 100 komadov, pejd na iskalnike in isci njihovo stran, ce je nimajo jih poklici in jim ponudi spletno oglasevanje, oz. se ponudi da jim posljes ponudbo. Ko bos razposlal ene 50 ponudb, pocakaj par dni in spet klici tiste, ki si jim ponudbo poslal.
Nekak tako

ali3n ::

tec ma dobro taktiko - preverjeno deluje... :-)))
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

alesrosina ::

www.zaposlitev.net

Tud tle se kej najde. Drgac pa studentski servis, veze (sam ne sorodnikom! :P ), ipd.

segi ::

Če imaš kaj referenc pol to ni blem. Problem nastane, ko se ljudje spravljajo delat stran pa mislijo, da vse znajo, pol pa nastane nek zmazek.
Najprej sebi izdelaj eno konkretno stran, pa boš videl, da oblikovanje ni kr tako...
sicer pa bodo drugi povedali..:)
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------

nojus ::

jap, vsaka stranka zahteva reference. Če ni referenc nared kak web page "free al pa za male pare" kakemu sp-jevcu, pa bo najbrž on vesel ti pa referenco.

vsak zače(tni)k je težak.

aja pa velik sreče
sovražim Gargamela.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nojus ()

R33D3M33R ::

Meni so že enkrat poslali da bi neka delal :8) pa sem bil v dvomih in nisem nič klical, mislim da sem bil budalo in naredil veliko napako!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna stran

Oddelek: Loža
366133 (5191) SeMiNeSanja
»

Dilema - iskanje zaposlitve

Oddelek: Loža
245342 (4030) ulemek
»

[fork] Pomivanje sip na bencinski vs. IT sluzba (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
559642 (8349) Pegaz

Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10140182 (28145) Primoz
»

Konkretna cena izdelave strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
888881 (6202) _Beast

Več podobnih tem