» »

GoOpti izkušnje

GoOpti izkušnje

ciki57 ::

Torej v avgustu letim iz letališča v trstu in rabim prevoz do tam. Ker je parkirnina na letališču kar draga iščem druge prevoze in ena opcija je GoOpti. Njihova spletna stran je sicer super in vse lepo razloženo samo ko sem malo googlal o njih pa ima veliko ljudi negativne izkušnje, tako da sem sedaj malo skeptičen.

Se je kdo že vozil z njimi, so vredu in točni?

ivanuscha ::

Jaz sem za nekoga drugega zrihtal prevoz Graz-Lj., so bili točni in vse je štimalo.

ales85 ::

Tudi jaz imam samo pozitivne izkušnje, večkratne.

LoneWolf ::

Enako, samo večkratne pozitivne izkušnje, profesionalni in zanesljivi. Posebne pohvale za fleksibilnost, ko gre kaj narobe, še vedno so vse zrihtal. Enkrat sem se npr. vračal iz ZDA in je imelo letalo zamudo, zato smo zamudil povezovalni let iz Londona v Benetke, kjer nas je čakal GoOpti. En klic, par SMSov in je bilo vse urejeno, so nas pobrali par ur pozneje z drugo skupino.

harvey ::

Izkušnje do Benetk, vse štimalo.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Matek ::

Samo nekajkrat do Brnika, nobenih težav.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

BorutO ::

Go opti izkušnje .. izberi si kombi, avtobusa niti slučajno!! Peljali smo se iz benetk iz letališča domov ... pa smo bili vsi srečni in veseli, da gremo domov, pa smo na avtobusu malo glasneje se pogovarjali pa smejali, in pol ... nas je šofer na zidanem mostu fuknil iz avtobusa ob 3h zjutraj. Aja, en sodelavec je imel zapestnico od vijol, temu šoferju pa so nekoč viole razbile cel avtobus (pa še njega verjetno zraven). In pol vse, kar je sodelavec rekel, je šofer ga opozarjal ipd ... smo se hoteli takoj čez mejo na pumpi vstavit, da bi šli po nekaj za pit pa za jest, ker je bilo v benetkah na letališču vse noro drago ... in pol, ker je videl, da ima oni viole na roki, ni hotel nikjer ustavit ...

Drugače s kombijem z GoOpti, pa je luksuz .... hitreje se lahko pelje, stavi ti lahko če se dogovoriš kje, ipd ... s šoferji s kombijem sem zelo zadovoljen.
Aja, pa pokličejo te, če zamujaš na bus, ker imajo od vsakega telefonsko in te čakajo .. ni to, da bi rekel ob tolki uri sta zmenjena, in če te ni, gre kar dalje ...

jusv ::

Pozitivne izkušnje, razen enkrat smo v Benetkah čakali kombi, ker je moral prej ene punce pobrat, njim pa je letalo zamujalo, zato smo morali tudi mi njih čakat. Drugače pa + za cene in + za hitrost.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

borutz ::

tudi pri meni do benetk in nazaj vse štimalo
moraš pa v zakup vzeti tudi čakanje 2-3 uri, da te pridejo na letališče iskat
kar pa je seveda tudi razloženo v njihovem pravilniku
ampak za to ceno to ni problem

Gokeiken ::

Z gooptijem ne grem nikoli več. Njim se je zdelo čisto samoumevno, da bom na letališču čakal 18ur, čeprav so imeli na ta dan več odvozov. In ko sem klical na goopti, se ni dalo glede tega nič urediti. Skratka, katastrofa in nikoli več z gooptijem.

eniLS ::

Do sedaj sem se z njimi peljal do benetk in nazaj in je vse štimalo.

PromeuZ ::

1x koristil njihove usluge do Brnika. Brez pripomb.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->

t-zonaz ::

Do Benetk je OK, ker sem vedel odhod letala.
Za nazaj pa je imelo letalo zamudo in je bilo cel kup pregovarjanja z GoOptijem, dodatnega računa, čakanja, živce...itd. Pač niso bili prilagodljivi, čeprav bi me, kot sem kasneje ugotovil, lahko brez zapletov pobrali ob pravem čsu.
Ne vem če bom še kdaj uporabil, za nazaj pa sigurno ne
t-zonaz

DOOM_er ::

v redu in korektni.
Robots will steal your job. But that's OK

krho ::

Odvisno kam greš.. Do bergama je mene za 1 teden prišla cenej vožnja tja in nazaj v lasni režiji
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Arctander ::

Se mi zdi, da niso več tako ugodni, kot so bili na začetku. Sem zadnjič letel iz Trevisa in bi za dve osebi prišlo enako kot z avtom (cestnina + benz + parking za 5 dni).

Tomas 33 ::

Lani septembra je bila cena za dve osebi tam-tam v primerjavi z avtom in parking za 14 dni do Trevisa.

Je pa res, da sem rezerviral 14 dni pred odhodom in ni bilo več tako ugodno, kot če bi prej.


Drugače pa BP. Obveščanje preko SMS, prijazen šofer.

BorutO ::

jaz sem se že zagotovo 10x peljal z GoOptijem ... in so bili res odlični ... samo enkrat nas je peljal goopti avtobus, pa še tam so nas ven vrgli za brezveze ... šofer prismojen pač. :)Drugače pa od takrat vedno hodimo z njihovim kombijem in je prav luksuz ... šoferja vprašaš, če bi se dalo ustaviti nekje na pumpi, ali da te sredi avtoceste majhna potreba, pa ti bo ustavil brez kakršnega koli problema. Smo se enkrat peljali v benetke, pa smo podoč v lj na železniški postaji pobrali še eno žensko ... smo se dogovorili, da si vzamemo 5 min kratke pavze, pa že gremo dalje ... in pol je sam šofer zamudil skoraj 15 minut, ker mu pač ni bila sila. :)

Meni so zakon. Avtobus pa se izogibajte, ker ... samo enkrat sem se peljal z njim, pa še takrat sem letel ven, zaradi tega, ker smo pol leta delali v angliji med samimi Pakistanci in smo se malo hecali, da se bo vsak, ki je muslimanu oz. Pakistancu bil podoben, da se bo razstrelil. :D Mi smo se hecali, malo na glas pogovarjali, in šoferju pač ni pasalo, da je nekdo imel zapestnico viol gor :) Pač je bil kreten ... cel avtobus se je strinjal, da bi se takoj čez mejo, v sloveniji, ustavili na eni pumpi, da bi si nekaj za jesti pa piti kupili ... Imel je zraven neko pičko, ki se je v mikrofon "drla" kaj pa kako ipd ... in ko je pač sodelavec omenil, da se cel avtobus strinja, da bi se ustavili na pumpi čez mejo .. pa je rekla: "Ne, nam se mudi u lublan." ... jaz pa nazaj ... A bejž ... mi pa gremo do mbja, pa nič ne jamramo ... In pol se pač nismo nikjer ustavili kot pri zidanem mostu, kjer smo dol leteli :P

ciki57 ::

Hvala za vse odgovore. Sem se odločil da bom poizkusil z njimi.

ciki57 ::

Po končanem potovanju lahko povem, da je vse potekalo brez problema. Voznik je bil celo tako prijazen, da je ustavil na drugi lokaciji kot bila predvidena pri poti nazaj.

Filip8 ::

pozdravljeni, da ne odpiram nove teme, a ma kdo kakšno kodo za popust pri goopti pa booking? in kako jo uporabit? ker sm že probal kakšno najdeno pa napiše, da velja samo za prvi nakup, gooptija pa nisem še nikoli uporabil..

mmcmmc ::

Eno tehnično vprašanje:

GoOpti pravi, da ti en dan prej sporoči točno uro odhoda. Tisti, ki ste se že vozili z njimi, kdaj točno to sporočijo, zjutraj, popoldne, zvečer?

krho ::

Jah 1 dan prej :P Čez dan.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Invictus ::

Najboljši GoOpti je tvoja punca ;).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Letališče Munich Parkiranje

Oddelek: Loža
285927 (4607) Metulj-1
»

Pot z avtom za 3 clansko druzino z avtom iz Ljubljane do Barcelone (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10320564 (17539) peko_deko
»

Iskanje nizkocenovnih letov po EU

Oddelek: Loža
144996 (641) BorutO
»

Pot v Milano

Oddelek: Loža
163685 (2955) ta-mau
»

najcenejsa varianta celje - letalisce jozeta pucnika?

Oddelek: Loža
171988 (1560) xsum1

Več podobnih tem