Forum » Loža » Pot v Milano
Pot v Milano
-žiga- ::
Koliko pa stane ta vlak? Ne vem, če je res najugodnejši.
Če ti predlog Dr M ni všeč, poskusi z GoOpti ali prevozi.org.
stalker ::
V soboto 8. junija je koncert in nimam prevoza za nazaj. Če kdo koga pozna, bi bil zelo hvaležen.
kalko ::
http://goopti.com/ Vozijo v Milano na letališče, mogoče bi se lahko dogovoril tudi, da te peljejo/poberejo kje drugje v Milanu.
MIHAc27 ::
Jaz sem šel lani tudi v Milano na koncert... sem ugotovil da je avto še vedno najboljša opcija (Ni dosti dražje kot Vlak, pa ni nič čakanja kjerkoli)
ABX ::
Koliko pa stane ta vlak? Ne vem, če je res najugodnejši.
http://www.trenitalia.com/
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
MIHAc27 ::
Evo Trst Milano 1 smerna 53€. Če šteješ še nazaj in avtobus/taxi po mestu do dvorane.. je 100€ prec
Z avtom pride 1000km okol 70l bencina +50€ je cestnine....tja in nazaj.
Z avtom pride 1000km okol 70l bencina +50€ je cestnine....tja in nazaj.
oo7 ::
Še jaz imam eno vprašanje.
V Italiji nisem bil že celo večnost (razen v Višarjah smučanje)in konec meseca moram nekaj skočit v Udine pa nisem bil še nikoli tam.A je najbolje iti po avtocesti ali kje drugje?Pa če mogoče kdo ve koliko časa je z Ljubljane,do Udin sicer sem z Dolenske.Pa,če grem po avtocesti ali imajo vinjete ali cestnino?
V Italiji nisem bil že celo večnost (razen v Višarjah smučanje)in konec meseca moram nekaj skočit v Udine pa nisem bil še nikoli tam.A je najbolje iti po avtocesti ali kje drugje?Pa če mogoče kdo ve koliko časa je z Ljubljane,do Udin sicer sem z Dolenske.Pa,če grem po avtocesti ali imajo vinjete ali cestnino?
Okapi ::
Najbližje je, če greš čez Gorico, malo dlje pa čez Trst, samo imaš od Trsta do Vidma potem avtocesto in si verjetno malo hitreje tam, kot če greš čez Gorico, samo plačaš pa cestnino (okoli 4 evre v eno smer) na italijanski avtocesti.
O.
O.
ta-mau ::
Z vlaki najceneje prideš skozi če vzameš regionalne (Trst - Mestre in Mestre - Milano). Mislim da te pride okoli 35€, boš pa morda mogel čakat .. Če ti ne ponudi povezave v paketu poglej ločene kombinacije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako točni so slovenski vlaki?Oddelek: Na cesti | 6643 (3071) | MIHAc27 |
» | Parkiranje za 14dni v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15062 (7734) | joze67 |
» | Cena prevoza ter kje dobiti strankeOddelek: Na cesti | 3395 (2089) | m0LN4r |
» | GoOpti izkušnjeOddelek: Loža | 4895 (2089) | Invictus |
» | Z avtom do Milana - pomočOddelek: Loža | 5255 (4203) | ajs1 |