Forum » Zvok in slika » Prisluškovalna audio naprava - spy diktafon
Prisluškovalna audio naprava - spy diktafon
tadoo ::
Zdravo
Za gospo, ki hoče dobit svojega moža pri "grdih" zadevah iščem rešitev. Kitajski USB spy audio recorderji so solidni, problem je v tem da imajo slabe baterije. Ona pa rabi močno, da zdrži vsaj nekje 30 ali 40 ur, ter da je seveda čimmanjša naprava in čimcenejša ter da posname kvaliteten zvok. Naprava bi bilo super če bi mela funkcijo "silent", torej da špara z baterijo, ko je v okolici tišina, oz ko gre mož na pivo, aparat pa čaka v avtu :)
Pozna kdo kaj takega?
Druga zadeva, pa ni ravno za to kategorijo, je pa povezana s temo.
Se da po "dostopni" ceni dobit program, ki bi snemal ali posredoval audio fajle klicev, brez da bi bil telefon rootan in brez da je med aplikacijami nova ikona?
Hvala za odgovore
Za gospo, ki hoče dobit svojega moža pri "grdih" zadevah iščem rešitev. Kitajski USB spy audio recorderji so solidni, problem je v tem da imajo slabe baterije. Ona pa rabi močno, da zdrži vsaj nekje 30 ali 40 ur, ter da je seveda čimmanjša naprava in čimcenejša ter da posname kvaliteten zvok. Naprava bi bilo super če bi mela funkcijo "silent", torej da špara z baterijo, ko je v okolici tišina, oz ko gre mož na pivo, aparat pa čaka v avtu :)
Pozna kdo kaj takega?
Se da po "dostopni" ceni dobit program, ki bi snemal ali posredoval audio fajle klicev, brez da bi bil telefon rootan in brez da je med aplikacijami nova ikona?
Hvala za odgovore
nejcek74 ::
148. člen KZ
(1) Kdor neupravičeno s posebnimi napravami prisluškuje pogovoru ali izjavi, ki mu nista namenjena, ali ju zvočno snema, ali kdor takšen pogovor ali takšno izjavo neposredno prenaša tretji osebi, ali ji takšen posnetek predvaja ali kako drugače omogoči, da se z njim neposredno seznani, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.
p.s. lahko da sem ti dal star zakon, tole je kopirano z neta, me bo ze kdo popravil, ampak samo toliko da te opomnim da verjetno sprasujes za pomoc pri kaznivem dejanju
(1) Kdor neupravičeno s posebnimi napravami prisluškuje pogovoru ali izjavi, ki mu nista namenjena, ali ju zvočno snema, ali kdor takšen pogovor ali takšno izjavo neposredno prenaša tretji osebi, ali ji takšen posnetek predvaja ali kako drugače omogoči, da se z njim neposredno seznani, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.
p.s. lahko da sem ti dal star zakon, tole je kopirano z neta, me bo ze kdo popravil, ampak samo toliko da te opomnim da verjetno sprasujes za pomoc pri kaznivem dejanju
St235 ::
Zdravo
Pozna kdo kaj takega?
Hvala za odgovore
Glede na to, da bo naprava očitno nameščena v avtomobilu elektrika ne bi smela bit problem. Programov brez roota pa ne boš namestil, je pa to še dodatno stopnjo hujše kaznivo dejanje kot samo prisluškovanje.
Upoštevaj tudi, da bodo vsi tako pridobljeni dokazi nični v sodnem postoku, ker bodo pridobljeni z kaznivim dejanjem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
SeMiNeSanja ::
Glede na to, da gospa želi 'zalotiti gospoda pri nečednih dejanjih' (predvidevam, da skoku čez plot), ne vem, o kakšnem sodnem postopku naj bi bilo govora.
Če je gospa bolestno ljubosumna, naj se gre raje zdraviti.
Če pa je zakon na psu in jo mož zanemarja, potem pa se lahko loči tudi brez takšnih 'dokazov'.
Saj razumem, da vsak želi neke vrste gotovost, vendar stari pregovor lepo pove 'kar ne veš, te ne boli'.
Če je gospa bolestno ljubosumna, naj se gre raje zdraviti.
Če pa je zakon na psu in jo mož zanemarja, potem pa se lahko loči tudi brez takšnih 'dokazov'.
Saj razumem, da vsak želi neke vrste gotovost, vendar stari pregovor lepo pove 'kar ne veš, te ne boli'.
žena bi rada prisluškovala svojemu možu, dvomim da jo bo tožil.
kar se naprave tiče je pa tako, ne bi bila neprestano samo v avtomobilu, ampak recimo par dni ko gre na službeno potovanje v avtomobilu, potem v pisarni,....
Glede zakona pa, hvala za opozorilo, rabim tehnični nasvet, pravo me ne zanima :)
kar se naprave tiče je pa tako, ne bi bila neprestano samo v avtomobilu, ampak recimo par dni ko gre na službeno potovanje v avtomobilu, potem v pisarni,....
Glede zakona pa, hvala za opozorilo, rabim tehnični nasvet, pravo me ne zanima :)
#000000 ::
Če je avto pisan nanjo ali je solastnik (na papirju) lahko momojem vanj zmontira mikrofon, nalepko da je avto pod video audio nadzorom pa zalepi pod tepih, ki ga lahko naknadno obrne :) Pač reče to je mož obrnil ne jaz :)
mene zanima predvsem, če ve kdo za spy diktafon, ki mu zdrži baterija več kot 30 ur in ima "silent mode". Predvsem to
kaj pa ce mu kondome premaze s strupom? Moz med varanjem tako zastrupi drugo osebo, ta umre, moz gre v zapor, nesrecna prevarana zena pa dobi vse. Kasneje hodi obiskovat prevarantskega moza v zapor in ga zasmehuje. Za to ne rabi baterije ki zdrzi 30 ur.
...vem da ni zakonito, je pa ucinkovito...
...vem da ni zakonito, je pa ucinkovito...
sory danes vec nimam casa, se bom se jutri poskusil spomnit kaksnen nezakonit nacin kako resiti ta vroci problem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejcek74 ()
68bullitt ::
ti povej tej ženski, naj mu večkrat ''odpre tunel'', pa mu ne bo treba drugam skakat, pa brez zamere
#000000 ::
Če je avto pisan nanjo ali je solastnik (na papirju) lahko momojem vanj zmontira mikrofon, nalepko da je avto pod video audio nadzorom pa zalepi pod tepih, ki ga lahko naknadno obrne :) Pač reče to je mož obrnil ne jaz :)
daj ne govori neumnosti.
Ma sarcasm on je treba dat, tema primerna za vklop detektorja po defaultu :)
Drugač pa v bistvu, kdo te lahko odvrne od tega da prisluškuješ svoj lastni avto ?
eric_cartman ::
Je že @SeMiNeSanja najlepše povedal.
Če sta pri tem, da si morta prisluškovat, štimat nadzorne in prisluškovalne naprave, je že to zadost, da končata zakon..
Še največja fora pa bo, da jo mož NE vara, vendar opazi eno elektronsko čudo, čisto po naključju in nato ugotovi, da mu žena prisluškuje oz. ga zasleduje prek teh naprav. Jaz vem, da bi dal roke stran od take ženske, pa mislim, da vsak normalen tip.
Če sta pri tem, da si morta prisluškovat, štimat nadzorne in prisluškovalne naprave, je že to zadost, da končata zakon..
Še največja fora pa bo, da jo mož NE vara, vendar opazi eno elektronsko čudo, čisto po naključju in nato ugotovi, da mu žena prisluškuje oz. ga zasleduje prek teh naprav. Jaz vem, da bi dal roke stran od take ženske, pa mislim, da vsak normalen tip.
para! ::
sory danes vec nimam casa, se bom se jutri poskusil spomnit kaksnen nezakonit nacin kako resiti ta vroci problem
Ni treba, se je ze on spomnil 1000x boljsega kot ti.
Death before dishonor!
daj ne govori neumnosti.
Ma sarcasm on je treba dat, tema primerna za vklop detektorja po defaultu :)
Drugač pa v bistvu, kdo te lahko odvrne od tega da prisluškuješ svoj lastni avto ?
148. člen kazenskega zakonika.
LeQuack ::
Tistih nekaj evrov naj da za detektiva da mu sledi okol. Dosti bolj zihr rešitev.
Quack !
Darko! ::
xmetallic ::
LeQuack ::
Dvomim, da v svoj avto ne smeš namestiti mikrofona. Potem ga tudi v svojem stanovanju ne bi smel, kar je neumnost. V svojem stanovanju lahko namestim kar hočem.
Bombe ne smeš.
Quack !
Dvomim, da v svoj avto ne smeš namestiti mikrofona. Potem ga tudi v svojem stanovanju ne bi smel, kar je neumnost. V svojem stanovanju lahko namestim kar hočem.
Komentiraš tri leta star komentar, pa še vedno ne znaš prebrat kaj piše v omenjenem členu? (Ki je v tem času postal 137. člen).
In nihče ne govori o tem, da ne smeš namestit mikrofona v avto ali stanovanje. Govora je o tem, da ne smeš snemat pogovora tretjih oseb, četudi so v tvojem avtu ali stanovanju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kazen za prehitro vožnjo slaba vidljivost (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7111 (5193) | AndrejO |
⊘ | Lastništvo 2 avtov (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9978 (8120) | facepalm |
» | Video snemanje osebe - vprašanje?Oddelek: Loža | 8774 (7091) | gendale_sef2 |
» | Sodišče v ameriški zvezni državi New Jersey dovolilo sledenje zakoncu s skrito napravOddelek: Novice / Zasebnost | 5959 (4581) | Shegevara |