Forum » Elektrotehnika in elektronika » Težava s TV-jem
Težava s TV-jem
amdsup5 ::
Živjo!
Kot da naslov vedeti imam težave s TV-jem. Ob vklopu TV-ja mi nenadoma začne prikazovati osnovno barvno paleto(RGB), nisem
prepričan v zaporedje prikazujočih barv. TV je znamke Gorenje LCD 32SIP784AHD. Ob obsežnem srfanju po spletu v upanju, da bi našel rešitev sem zasledil možnost, da je TV nekako nastavljen v modul za popravilo (SERVICE MODE/PURITY MODE). Našel sem nekoliko Youtube vsebin in različnih kod po forumih a žal nobena ne zaleže. Težava je tem večja, ker nimam originalnega daljinca. Poskušal sem tudi z opcijo HARD-RESET se pravi kompletnega izklopa iz električnega omrežja, pri čemer težave ni moč odpraviti. Zanima me, ali obstaja kak način, da TV vrnem nazaj v modul normalnega delovanja. Za odgovore se Vam že vnaprej zahvaljujem.
Kot da naslov vedeti imam težave s TV-jem. Ob vklopu TV-ja mi nenadoma začne prikazovati osnovno barvno paleto(RGB), nisem
prepričan v zaporedje prikazujočih barv. TV je znamke Gorenje LCD 32SIP784AHD. Ob obsežnem srfanju po spletu v upanju, da bi našel rešitev sem zasledil možnost, da je TV nekako nastavljen v modul za popravilo (SERVICE MODE/PURITY MODE). Našel sem nekoliko Youtube vsebin in različnih kod po forumih a žal nobena ne zaleže. Težava je tem večja, ker nimam originalnega daljinca. Poskušal sem tudi z opcijo HARD-RESET se pravi kompletnega izklopa iz električnega omrežja, pri čemer težave ni moč odpraviti. Zanima me, ali obstaja kak način, da TV vrnem nazaj v modul normalnega delovanja. Za odgovore se Vam že vnaprej zahvaljujem.
FX6300B ::
za hard reset ni nujno da se samo odklopi iz elektrike no vsaj po na vadi ne ponavadi je treba pod nastavitvam
May the force be with you!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Android 7Oddelek: Mobilne tehnologije | 3289 (2306) | kozorog |
| » | GPS ne zazna položaja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16342 (13009) | miha1135899 |
| » | Windows 8.1 network problemOddelek: Omrežja in internet | 2019 (1855) | Gogyto |
| » | Sesuvanje računalnika (NVIDIA)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1093) | KTr1sk |
| » | DVB-C sprejemnik ConaxOddelek: Zvok in slika | 2851 (2713) | Martin Krpan |