» »

DD-WRT vs Tomato vs ostali

DD-WRT vs Tomato vs ostali

T_F_7 ::

Kateri od custom fwjev je nasploh boljši?

Kateri je najboljši za ASUS RT-N18U?

Tnx.

blackbfm ::

Na splosno je openwrt najbolj "clean". Kar pa ZAL ne pomeni nujno da bo najbolje deloval na tvojem routerju. Najprej se vprasaj kaj sploh zelis od routerja.

trulex ::

Najboljši je tisti ki ti omogoča čim več tega kar si želiš. Poskusi dd-wrt(če obstaja za tvoj ruter), saj je zelo preprosta namestitev in konfiguracija, omogoča pa tudi vse živo.

[D]emon ::

Sam na routerju (WRT54-GL) uporabljam Tomato. DD-WRT zanj sicer obstaja, ampak ima za moje potrebe absolutno prevec funkcij. :)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

poizkušam dd-wrt s tem da mi zaenkrat ne dela wireless. če ne bo pa tomato na vrsto prišel.

OldSkul ::

Odvisno od routerja. Na nekaterih dela boljše Tomato, na drugih DD-WRT, na tretjih pa edino original prog. oprema. Jaz uporabljam večinoma Tomato, imam pa N16 Asus, Netgear 3500L ter R7000 (tukaj imam original gor).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OldSkul ()

mah ne vem, dd-wrt ima posebno verzijo za n18u, torej bi moralo laufat kot je treba. nekaterim pač ne in jaz sem med njimi.

roko granata ::

Včeraj sem flashal dd-wrt vpn build na wrt54gl; pregleden vmesnik, ogromno funkcij, veliko posodobljene dokumentacije... vpn mi pa vseeno še ne dela :D

Sprejme konfiguracijo in certifikate ter vzpostavi povezavo, a me ne pusti preko remote gateway-a. Sem probal izključit firewall SPI, ampak ne pomaga. Jutri se potopim v loge...

Witboy ::

Jst uporabljam tomato fw. Samo na njemu mi je uspelo normalno skonfigurirati ipv6 :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

linksys wrt54gl router ne najde modema

Oddelek: Omrežja in internet
413360 (2557) candy58
»

dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )

18721435 (5128) mtosev
»

Brezžični ojačevalec...??

Oddelek: Strojna oprema
196252 (5840) Janac
»

Čimhitrejši wireless access point(ali router)

Oddelek: Kaj kupiti
272636 (2097) xandros
»

Zamenjava firmwarea v Linksys WRT54GL

81705 (1285) markk1

Več podobnih tem