Forum » Omrežja in internet » DD-WRT vs Tomato vs ostali
DD-WRT vs Tomato vs ostali
blackbfm ::
Na splosno je openwrt najbolj "clean". Kar pa ZAL ne pomeni nujno da bo najbolje deloval na tvojem routerju. Najprej se vprasaj kaj sploh zelis od routerja.
trulex ::
Najboljši je tisti ki ti omogoča čim več tega kar si želiš. Poskusi dd-wrt(če obstaja za tvoj ruter), saj je zelo preprosta namestitev in konfiguracija, omogoča pa tudi vse živo.
[D]emon ::
Sam na routerju (WRT54-GL) uporabljam Tomato. DD-WRT zanj sicer obstaja, ampak ima za moje potrebe absolutno prevec funkcij.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
T_F_7 ::
poizkušam dd-wrt s tem da mi zaenkrat ne dela wireless. če ne bo pa tomato na vrsto prišel.
OldSkul ::
Odvisno od routerja. Na nekaterih dela boljše Tomato, na drugih DD-WRT, na tretjih pa edino original prog. oprema. Jaz uporabljam večinoma Tomato, imam pa N16 Asus, Netgear 3500L ter R7000 (tukaj imam original gor).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()
T_F_7 ::
mah ne vem, dd-wrt ima posebno verzijo za n18u, torej bi moralo laufat kot je treba. nekaterim pač ne in jaz sem med njimi.
roko granata ::
Včeraj sem flashal dd-wrt vpn build na wrt54gl; pregleden vmesnik, ogromno funkcij, veliko posodobljene dokumentacije... vpn mi pa vseeno še ne dela :D
Sprejme konfiguracijo in certifikate ter vzpostavi povezavo, a me ne pusti preko remote gateway-a. Sem probal izključit firewall SPI, ampak ne pomaga. Jutri se potopim v loge...
Sprejme konfiguracijo in certifikate ter vzpostavi povezavo, a me ne pusti preko remote gateway-a. Sem probal izključit firewall SPI, ampak ne pomaga. Jutri se potopim v loge...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linksys wrt54gl router ne najde modemaOddelek: Omrežja in internet | 3360 (2557) | candy58 |
» | dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 21435 (5128) | mtosev |
» | Brezžični ojačevalec...??Oddelek: Strojna oprema | 6252 (5840) | Janac |
» | Čimhitrejši wireless access point(ali router)Oddelek: Kaj kupiti | 2636 (2097) | xandros |
» | Zamenjava firmwarea v Linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 1705 (1285) | markk1 |