Forum » Omrežja in internet » Telekom ukinil 10% popust na star program zvestobe
Telekom ukinil 10% popust na star program zvestobe
Jedi Master Yoda ::
Torej stvar je taka: če ste bili več kot 7 let SIOL naročnik, ste si lahko pred leti vključili popust na naročnino, ki je znašal 10%. Ta je ostal nespremenjen, če ga niste sami želeli spremeniti ali uveljaviti za kaj drugega. No tega je sedaj konec, z julijem 2015 so samovoljno to ukinili, brez obvestila. Kontaktiral sem tehnično pomoč pa so mi sporočili da tega ni več, in mi prijazno svetovali da si lahko vkljčim nov program zvestobe (ki je zanič seveda) ZNOVA??? Po 11 letih naročniškega razmerja je tole prav prijetna zaušnica in vem da nisem edini. Pri naročnini 70EUR se 10% kar pozna.
- spremenil: Jedi Master Yoda ()
šernk ::
ne vem kako ti je uspelo obdržati 10% popusta do zdaj? meni ga ni...
sicer pa: Telekom (Siol) in nov program zvestobe - nas goljufajo?
sicer pa: Telekom (Siol) in nov program zvestobe - nas goljufajo?
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Jedi Master Yoda ::
Uspelo ga je obdržati, če nisi uveljavljal novega. Tisto je stara tema, saj skoz nekaj spreminjajo.
telexdell ::
Kje si opazil, da tega popusta ni več? Na zadnjem računu (rok plačila 20.7) je še upoštevan.
Se pa ta popust ukine, če preideš na novi paket modri (vsaj tako sem sam razbral iz pogojev). Si morebiti menjal paket v modri?
Se pa ta popust ukine, če preideš na novi paket modri (vsaj tako sem sam razbral iz pogojev). Si morebiti menjal paket v modri?
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom (Siol) in nov program zvestobe - nas goljufajo? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19736 (7683) | šernk |
» | Xperia XZ2, OnePlus 5T ali kaj tretjega ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3678 (3130) | klinker |
» | Telekom Slovenije draži mobilne naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 56147 (45825) | MrStein |
» | Katera naročnina se najbolj splača?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2461 (1926) | Jebac18 |
» | Mobitelov začetek leta – videotelefonija nič več brezplačno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9855 (7145) | CaqKa |