Forum » Omrežja in internet » deloteka.si
deloteka.si
creator2 ::
Torej, pred tremi dnevi je aktivna postala deloteka. Stran, na kateri lahko posamezniki vpišejo svoje "male oglase".
Sam sem nad tem navdušen, saj kaj takega kot vem, prej pri nas ni bilo. Zdi se mi pa pomembno, da za delo povprašamo na slovenskih platvormah kot pa naprimer na freelancerju itd.
S to objavo sem želel le, da čim več ljudi opazi to stran, v upanju, da se čimprej razširi
Sam sem nad tem navdušen, saj kaj takega kot vem, prej pri nas ni bilo. Zdi se mi pa pomembno, da za delo povprašamo na slovenskih platvormah kot pa naprimer na freelancerju itd.
S to objavo sem želel le, da čim več ljudi opazi to stran, v upanju, da se čimprej razširi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posodabljanje spletnih straniOddelek: Programiranje | 2743 (1622) | Csharp |
» | V Kambodži aretirali ustanovitelja Pirate Baya (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 21132 (16572) | PaX_MaN |
» | Facebook - onemogočen dostop (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 9908 (5791) | Invictus |
⊘ | Honorarno delo od doma z računalnikom? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12034 (10372) | OwcA |