Forum » Pomoč in nasveti » PROSIM ZA POMOČ
PROSIM ZA POMOČ
scenic ::
Imam problem in sicer mi v nobeni igri, ki sem jo igral še včeraj ne najde grafikulje GF2MX, čeprav jo zazna v sistemu, lahko jo tudi odprem in podobno, nanovo namestim driverje in tako naprej.
Sam sumim DirectX, ko pa ga hočem na novo instalirati (8) mi javi, da je že instaliran, kje ga lahko komplet izbrišem in instaliram na novo.
Hvala
Sam sumim DirectX, ko pa ga hočem na novo instalirati (8) mi javi, da je že instaliran, kje ga lahko komplet izbrišem in instaliram na novo.
Hvala
SpiDEr8 ::
Ponovno namesti gonilnike za grafično!!! Al pa directX kar čez še 1x posnem!!! Drgač pa sformateri
Čez ne gre, ker zazna prejšno namestitev, pa tudi, ko ga razpakira sploh ne vem kam ga...
Seveda je format zadnja možnost.
Hvala
Seveda je format zadnja možnost.
Hvala
SpiDEr8 ::
Probi najprvo z gonilniki za grafično pol se pa na directX sprav:)))) Kere Win pa mas????
ChiefThunder ::
ni ti treba formatirat, saj obstaja program za odinštalacijo DX. Tolk počak, da ti bo en dau link, ker se ga jaz ne spomnem.
Driverje sem namestil nanovo brez problema, če bi bila grafikulja zanič bi to ne uspelo, mam pa WIN98 SE SLO, vseeno bom počakal na program za uninstal DX-a.
Hvala
Hvala
Huey P ::
A si slučajno igral DIABLO II, ali pa MIDTOWN MADNESS II ???
Kajti ti dve igri nista pospešeni z GeForce II, s katerim koli.
Kajti ti dve igri nista pospešeni z GeForce II, s katerim koli.
AlchemY ::
pri enih racunalnikih ki sem jih sestavljal sem imel tud sam velike probleme z kombinacijo Win 98 SLO, Winfast MX in VIA cipset (ni prepoznal MX-a ali pa via zvoka, igre niso delale), zakaj je do tega prihajalo ne vem, je pa pomagalo da sem se enkrat instaliral windows brez formatiranj, kar prek obsojecega sistema. Modra bo to pomagalo tud teb...
VASkO ::
problem je, ker so igre nastavljene na ono graficno, ki si jo prej imel pa ob vsakem zagonu morda ne iscejo nove graficne kartice in je ne najdejo (stare) - reinstaliraj igre.
Mail je scenic@siol.net
Medtem sem zadevo že uredil, stari dobri format....
Hvala vsem, ki ste se trudili, tabla še velja nekaj, za uninstaler pa bi vseeno prosil.
Medtem sem zadevo že uredil, stari dobri format....
Hvala vsem, ki ste se trudili, tabla še velja nekaj, za uninstaler pa bi vseeno prosil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Star računalnik MS-DOS igre v Windows 98 SEOddelek: Igre | 5840 (4328) | opeter |
» | Problem z igranjem iger- DirectxOddelek: Pomoč in nasveti | 1665 (1345) | Venta20 |
» | Zvok hitrejši kot slika - Winfast 2000 TV WDMOddelek: Zvok in slika | 2481 (2058) | |ke |
» | Igre ne delajo?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1133 (955) | Vlady |
» | 3D Prophet 2 MX&ColinMrally2Oddelek: Zvok in slika | 2368 (2012) | YiMMi |