Forum » Strojna oprema » Tiskalnik Canon MG5350
Tiskalnik Canon MG5350
IL_DIAVOLO ::
Zdravo,
tiskalnik znamke canon mi noče več tiskat. Vse kartuše so polne, ampak mi samo natisne prazen list, ne javi pa nobene napake.
Upam, da ni okvarjena glava
Lp
tiskalnik znamke canon mi noče več tiskat. Vse kartuše so polne, ampak mi samo natisne prazen list, ne javi pa nobene napake.
Upam, da ni okvarjena glava
Lp
OZZY ::
glava ali poln odpadni rezervoar črnila. Stavim na prvo - mel isti problem z enim starejšim canonom. Lahko bi bila tudi zasušena glava ampak če si pred kratkim tiskal potem to ni. Sploh ne original črnila se rada hitro zasušijo če so od neprvega proizvajalca.
Go with the flow.
mat xxl ::
Operi glavo pod toplo vodo in preveri ali gredo vse tinte čez ..... če ne .... najbolje garancija ...
jurre ::
Sigurno je glava.
enak problem po dobrih 2 letih, ko ni več garancije. Opral glavo, ni pomagalo, paziti moraš, da zaščitiš vezje pred vodo. Strošek na servisu bi bil 90-100EUR, raje sem v hoferju kupil drugega canona za 60EUR, čeprav imam še dovolj kartuš od starega. Jih kdo potrebuje?
Na ebayu se dobi neke čistilne sete za glave, vendar so cca 20-30EUR pa ni nujno da delujejo.
enak problem po dobrih 2 letih, ko ni več garancije. Opral glavo, ni pomagalo, paziti moraš, da zaščitiš vezje pred vodo. Strošek na servisu bi bil 90-100EUR, raje sem v hoferju kupil drugega canona za 60EUR, čeprav imam še dovolj kartuš od starega. Jih kdo potrebuje?
Na ebayu se dobi neke čistilne sete za glave, vendar so cca 20-30EUR pa ni nujno da delujejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jurre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 164903 (399) | Han |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39248 (22962) | gazer |
» | Izkušnje z original in fejk - ponarejenimi kartušamiOddelek: Strojna oprema | 2033 (1682) | OZZY |
» | Kateri tiskalnik za tiskanje CD/DVD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11852 (8775) | s1m0n |
» | Originalne kartuše zaostajajoOddelek: Novice / Ostale najave | 8294 (6422) | Jst |