Forum » Pomoč in nasveti » Windows 10 OneDrive placeholders
Windows 10 OneDrive placeholders
NLight ::
Danes sem testiral nov music player povezan z OneDrive, in ugotovil da je MS umaknil placeholderje v OneDrive. Kar pomeni da prek računalnika sploh ne moreš videti kaj imaš v OneDrive brez da datoteke potegneš dol.
V praksi zgleda to nekako tako - v eni izmed datotek velikosti 50GB imaš word file velikosti 30kb. Da bi lahko dostopal do tega word fajla moraš potegnit dol celo 50GB veliko datoteko, ali iti na spletno stran kar je nepotrebno zapravljanje časa.
Ne vem, a se to samo meni zdi neumno... res ne razumem kje imajo pamet? OneDrive na W8 funkcionira brez težav, lahko vidiš vse kar imaš v OneDrive in po potrebi potegneš dol datoteko ki jo rabiš. Ali pa nastaviš katere datoteke naj sinhronizira in prenese samodejno.
V praksi zgleda to nekako tako - v eni izmed datotek velikosti 50GB imaš word file velikosti 30kb. Da bi lahko dostopal do tega word fajla moraš potegnit dol celo 50GB veliko datoteko, ali iti na spletno stran kar je nepotrebno zapravljanje časa.
Ne vem, a se to samo meni zdi neumno... res ne razumem kje imajo pamet? OneDrive na W8 funkcionira brez težav, lahko vidiš vse kar imaš v OneDrive in po potrebi potegneš dol datoteko ki jo rabiš. Ali pa nastaviš katere datoteke naj sinhronizira in prenese samodejno.
- spremenilo: NLight ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomatsko shranjevanje namizja na OneDriveOddelek: Pomoč in nasveti | 1340 (1169) | Mercier |
» | Onedrive meče datoteke v koš..Oddelek: Programska oprema | 3306 (2434) | hdx |
» | Microsoft z Office 365 zasluži več kot z Office (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 28777 (25409) | GupeM |
» | Izšel Office 2016 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 29992 (26145) | s1m0n |
» | Dropbox vs. SkyDrive vs. Google drive vs. Ubuntu oneOddelek: Omrežja in internet | 2747 (2245) | Tody |