Forum » Pomoč in nasveti » RANDOM ugašanje računalnika
RANDOM ugašanje računalnika
BigBunny ::
Sem lastnik ASUSA N56VZ serije, že dobri dve leti.
Pred cca. tednom dni, se mi je računalnik kar na lepem ugasnil med braskanjem po spletu. Zaslišal se je tisti "klik", ki ga lahko slišiš, če prisilno ugasneš računalnik. Malo me je spreletel srh, ampak se je vžgal in delal normalno vse do danes, ko se je to ponovno pojavilo. Ko ga prižgem nazaj, ni nikakeršnega čudnega obnašanja. Gre in dela kot mora.
Mogoče ve zakaj se to dogaja? 100% NI TEMPERATURA, ker imam neprestano meritve vžgane in na normalni rabi nikoli ne preseže 60°, dokler se ne prižge kaka igra.
Sprecs. :
I7 3630QM 2.4GHZ
8GB RAM
750GB HDD
NVIDIA 650M
Pred cca. tednom dni, se mi je računalnik kar na lepem ugasnil med braskanjem po spletu. Zaslišal se je tisti "klik", ki ga lahko slišiš, če prisilno ugasneš računalnik. Malo me je spreletel srh, ampak se je vžgal in delal normalno vse do danes, ko se je to ponovno pojavilo. Ko ga prižgem nazaj, ni nikakeršnega čudnega obnašanja. Gre in dela kot mora.
Mogoče ve zakaj se to dogaja? 100% NI TEMPERATURA, ker imam neprestano meritve vžgane in na normalni rabi nikoli ne preseže 60°, dokler se ne prižge kaka igra.
Sprecs. :
I7 3630QM 2.4GHZ
8GB RAM
750GB HDD
NVIDIA 650M
popster ::
Če se redno ugaša lahko probaš:
Z uporabo mreznega računanja priporočam electric sheep preveris ce je kaj v zvezi z obremenitvijo procesorja.
ali
Z usb ključa bootaš drug operacijski sistem npr Ubuntu, da izključiš softwersko napako.
Sicer menjava hardwerja, uveljavljanje garancije,,
Z uporabo mreznega računanja priporočam electric sheep preveris ce je kaj v zvezi z obremenitvijo procesorja.
ali
Z usb ključa bootaš drug operacijski sistem npr Ubuntu, da izključiš softwersko napako.
Sicer menjava hardwerja, uveljavljanje garancije,,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se ne ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (750) | fujtajksel |
» | I: Opel meriva 1.7cdti pomočOddelek: Na cesti | 5680 (5109) | Pro_moted |
» | Igre na istem rač. ne delujejo več tako kot so oz bi mogleOddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (902) | Mitch |
» | Nekaj je narobe z zagonom...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1407 (1216) | BlackHole |
» | reset računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (1029) | Nikita H |