» »

Circuit pisalo

Circuit pisalo

Compufreek ::

Lep pozdrav!

Ogromno delam z malimi DIY elektronskimi projekti in popravili doma. Pa sem pred kratkim zasledil kickstarter kampanijo za pisalo s katerim vezje preprosto narišeš. Sem malo pregledal zadevo in kljub temu da je nedvomno uporabna je za mene exstremno predraga 30eur + . Potem pa sem malo iskal naprej in našel DIY tutorial kako nareditipodobno pisalo doma... ampak mi zadeva ne diši preveč... po še nekaj forumih pa ugotovim da "radio shack" prodaja isto zadevo že dolgo za pičlih 15 eur, pa me zanima če ima kdo kakšne izkušnje s tem naj bi bil preprosto en "silver filled pen" s katerim lahko popravljaš pokvarjena vezja. Sem gledal malo po ebayu ampak lahko dobiš samo iz amerike kar pa potem poštnina kar nanese.... je mogoče to dobiti pri nas ?

lp!

koyotee ::

Ti bi si mogu mal pojme pošlihtat. Če je pičlih 15€ pol ni extremno predraga pri 30€ ;)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Barbarpapa2 ::

Pozdrav

Nekaj podobnega dobiš tudi pri Conradu, samo ni pisalo, je lak s čopičem za nanos:

http://www.conrad.com/ce/de/product/241...

LP

Jože

Compufreek ::

Koyotee ... maš sicer prav ampak če dobiš za 30 eur 2x 20 g al pa 1x 10 g je ogromna razlika... kje je pol še poštnina iz US ko vse skup nanese 50 eur ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšen spajkalnik? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
27656747 (5046) matobeli
»

Izdelava tiskanega vezja (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5711592 (4323) driver_x
»

Aliexpress ure kvaliteta?

Oddelek: Loža
143286 (2684) TheBlueOne
»

Led lanser svetilka!