Forum » Na cesti » Mehanična delavnica
Mehanična delavnica
megy ::
Kakšne so po vaše optimalne mere mehanine delavnice za dve vozili?
Razmišljal sem o 6x8 (pod 50 m2 zaradi gradbenega dov.) in višina 4 m.
Kako se vam zdi to?
Razmišljal sem o 6x8 (pod 50 m2 zaradi gradbenega dov.) in višina 4 m.
Kako se vam zdi to?
noraguta ::
Za dva avta najmanj 10m širine. Dvigalo al jašek. Mam za en avto v garaži 5m širine pa je tesno.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
šernk ::
Res je 4 metre širine za en avto se tudi obrnit ne moreš. Računaj še da moraš nekam postavit orodje, nekam odložit dele ki demontiraš itd, tudi 6 metrov dolžine je precej malo. Če imaš namen le občasno delat manjše stvari na drugem avtu potem še gre. Da bosta pa recimo 2 delavca na 2 avtih v tako majhni garaži (dvojno orodje rabiš) potem se pa že eden drugemu samo še zadevaš.
za moje mnenje je najboljša kombinacija dvigalo + jašek. Avto tako dvigneš 10cm v zrak in ti ga ni potrebno konstantno gor in dol vlačit (za zamenjat pri mojem lamdo sondo, sem ene 5x gor pa dol premikal avto in izgubiš ogromno časa)
za moje mnenje je najboljša kombinacija dvigalo + jašek. Avto tako dvigneš 10cm v zrak in ti ga ni potrebno konstantno gor in dol vlačit (za zamenjat pri mojem lamdo sondo, sem ene 5x gor pa dol premikal avto in izgubiš ogromno časa)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
mihec87 ::
Računaj pulti/omare z orodjem potem odprta vrata avta če se dela kaj v notranjosti(seveda more bit tako da ne morejo kam butnan pa da lahko greš normalno mimo..)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vzdržljivost sklopk izven mesta (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8157 (6386) | IL_DIAVOLO |
» | Prva pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 19129 (17926) | šernk |
» | Placebo se uporablja vsepovsod (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 22788 (18958) | HeMan |
» | Avtomobili parkirani ob cesti (koliko vstran mora biti?)Oddelek: Na cesti | 4405 (3003) | kmetek |