» »

Adobe Acrobat brez admin pravic

Adobe Acrobat brez admin pravic

fantom20 ::

Pozdravjeni,

Na službenem računalniku nimam admin pravic, od časa do časa pa nujno potrebujem Adobeov Acrobat (ne reader verzijo ampak PRO). Do pred kratkim sem uporabljal verzijo X (10) portable, vendar pa je ob zadnji posodobitvi WIN 7, tako kot vsem ostalim zadeva klecnila. Ob zagonu dobim okno spoon studio 2011 in opozorilo "the app was unable to load a required virtual machine component..."
Rešitev je, da to posodobitev odstranim, vendar tudi za to potrebujem admin pravice.

Ima kdo kakšno idejo kako zadevo zaobiti?

popster ::

svetujem ti da se odrnes na admina, aja pa opozorilo: portable verzija je verjetno nelegalna za kar lahko podjetje v katerem delaš plača klazen.

Če pa si ti dejansko administrator potem povej, da ti raložimo "promote user to admin"

fantom20 ::

Ravno zato uporabljam portable verzijo na svojem USB kljucku. Uporabljam ga nekajkrat na mesec za funkicije ki jih zaenkrat poznam samo v acrobatu.
admina za to iz razlogov ki si jih ze omenil ne morem prositi,ceprav bi mi najbrz ustregel, ampak to je pac moja stvar in ne bom drugih ljudi notri vpletal.

popster ::

lahko da je zadeva izvedljiva v libre-officu, obstaja tudi portable.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaklepanje datotek na USB ključu

Oddelek: Pomoč in nasveti
145337 (3539) Stari89
»

Šifriranje folderja/container na PC brez pravic

Oddelek: Pomoč in nasveti
112227 (1942) sodnicaN
»