Forum » Programska oprema » Win8 tablica in tvin
Win8 tablica in tvin
Pithlit ::
Evo, al sm tumpasta al pa res ne gre. Raje vprašam in tvegam posmeh, kot da živim v zmoti.
Nabavila tablico z Win8.1 Stvar seveda ima gor Windows Store... in naivna kot sem, se odločim vržt gor tvin aplikacijo. No go. Pravi da moram registrirat windows phone z ms računom (ja, se prijavljam z njim).
*disclaimer* zadnjih 10 or so let se nisem pretirano ukvarjala z win* tko da res nimam pojma kaj se dogaja (še manj pa zakaj).
Nabavila tablico z Win8.1 Stvar seveda ima gor Windows Store... in naivna kot sem, se odločim vržt gor tvin aplikacijo. No go. Pravi da moram registrirat windows phone z ms računom (ja, se prijavljam z njim).
*disclaimer* zadnjih 10 or so let se nisem pretirano ukvarjala z win* tko da res nimam pojma kaj se dogaja (še manj pa zakaj).
Life is as complicated as we make it...
noraguta ::
Ni posebej aplikacije. Prek browserja se da gledat, je pa mal štorast ker UI ni touch friendly
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
aerie ::
Prijaviš se z Microsoftovin računom. Če ga še nimaš, ga kreiraš. Nič posebnega to ni. Na ajpadih maš Apple ID, na Android tablicah pa, če me spomin ne vara, Googlov račun. Pa naročnik Telekomove IP TV moraš biti.
Prijaviš se z Microsoftovin računom. Če ga še nimaš, ga kreiraš. Nič posebnega to ni. Na ajpadih maš Apple ID, na Android tablicah pa, če me spomin ne vara, Googlov račun. Pa naročnik Telekomove IP TV moraš biti.
Lej, sej je fajn da hočeš pomagat... ampak sem napisala da se že prijavljam z MS računom. To da rabiš geslo in username je pa jasno. Za android in ios pa ne sprašujem (ker poznam, in tam nisem še naletela na ta problem).
Ni posebej aplikacije. Prek browserja se da gledat, je pa mal štorast ker UI ni touch friendly
Tega sem se 'bala' ja. Moram pa novo temo odpret... 'življenje z win* po 10ih letih življenja z nix*' - čist bizarno na momente.
Dr_M ::
'življenje z win* po 10ih letih življenja z nix*' - čist bizarno na momente.
Prav bizarno, kako bolj preprosto je zivljenje z win.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Modri dirkač ::
Evo, al sm tumpasta al pa res ne gre. Raje vprašam in tvegam posmeh, kot da živim v zmoti.
Em, kje si pa dobila tvin aplikacijo v windows store, saj je ni ...
Everybody lies!
Saj noben ni rekel da sem jo tam najdla. Spletni vmesnik jo ponuja. Po kliku na "namesti" pa izveš da moraš svoj aparat povezat z MS računom. To sem nardila in poč kot taprav Kekec obstala... in buljila v ekran ter se čudila kaj ta stvar sploh hoče od mene. Win* in njegovih omejitev pač nekako ne zastopim.
Dr_m: ko bi to bilo res ta tema ne bi obstajala. Tudi se ne bi spraševala kako tablico prepričat naj se doma poveže prek statike, na šihtu tudi (prek drugačnega IP), povsod drugje pa prek dinamike. Pa kak pameten ebralnik bi tudi prav prišel... ne pa da že 2 dni mečem raznorazne aplikacije gor pa dol. In še, in še...
Dr_m: ko bi to bilo res ta tema ne bi obstajala. Tudi se ne bi spraševala kako tablico prepričat naj se doma poveže prek statike, na šihtu tudi (prek drugačnega IP), povsod drugje pa prek dinamike. Pa kak pameten ebralnik bi tudi prav prišel... ne pa da že 2 dni mečem raznorazne aplikacije gor pa dol. In še, in še...
noraguta ::
Prufile za omrezja se da nardit. Clo ponud ti. Bralniki pa tud so, sprobi ker ti leže med nuge.
Tvin ns browserju je pa bl problem siola k nece nardit kulk tolk sodobne strani. Sej najbl motita gumba za glasnost in fullscreen.
dober je recimo verve k rad spluvajo fejst win tablce web page je pa agnosticen do touch devicetov.
Tvin ns browserju je pa bl problem siola k nece nardit kulk tolk sodobne strani. Sej najbl motita gumba za glasnost in fullscreen.
dober je recimo verve k rad spluvajo fejst win tablce web page je pa agnosticen do touch devicetov.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: noraguta ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol TViNOddelek: Omrežja in internet | 5896 (2308) | Assass1n |
» | TVIN TV na KrkuOddelek: Pomoč in nasveti | 3505 (2781) | Dr_M |
» | MiniX in TViNOddelek: Programska oprema | 2404 (2038) | Blum |
» | WIN tablica - Microsoft račun / gmail.com ali raje outlook.comOddelek: Pomoč in nasveti | 2467 (2369) | vorantz |
» | Oddaljen dostop do računalnika (remote desktop)Oddelek: Omrežja in internet | 4857 (4141) | lmorgh |