Forum » Omrežja in internet » Kako zamenjati IP?
Kako zamenjati IP?
fairtex444 ::
Živjo. Sem naročnik Siol storitev in imam računalnik povezan preko kabla.Rad bi spremenil svoj IP.Nevem ali imam statičnega ali dinamičnega.Kako ga lahko spremenim??
Poizkusil sem z Hide IP ampak potem internet ne dela :/ prosim za pomoč.
Hvala!
Poizkusil sem z Hide IP ampak potem internet ne dela :/ prosim za pomoč.
Hvala!
Vikking ::
Pokličeš na siol center, poveš SPP št. in ti povedo ali imaš statičen ali dinamičen IP.
Vloga za spremembo statičnega/dinamičnega IP-naslova: http://www.telekom.si/podporaobrazci%5C...
oddate v najbližji Telekomov center,
pošljete na naslov Telekom Slovenije, d.d., Služba za naročniška razmerja, 1546 Ljubljana,
faksirate na številko 080 80 82 ali
skenirano pošljete na e-naslov info@telekom.si.
Gre za spremembo statičnega/dinamičnega IP. Ne pa za spremembo IP naslova. Če imaš dinamičnega se ti spremeni IP naslov vsakih 24ur. Če imaš statičenga pa skozi isti IP.
Vloga za spremembo statičnega/dinamičnega IP-naslova: http://www.telekom.si/podporaobrazci%5C...
oddate v najbližji Telekomov center,
pošljete na naslov Telekom Slovenije, d.d., Služba za naročniška razmerja, 1546 Ljubljana,
faksirate na številko 080 80 82 ali
skenirano pošljete na e-naslov info@telekom.si.
Gre za spremembo statičnega/dinamičnega IP. Ne pa za spremembo IP naslova. Če imaš dinamičnega se ti spremeni IP naslov vsakih 24ur. Če imaš statičenga pa skozi isti IP.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vikking ()
Ribič ::
Dinamičnega lahko spremeniš sam, tako da router izklopiš za nekaj časa. Če pa ne deluje, potem pa v routerju spremeni še MAC naslov in DHCP hostname.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne dela internetOddelek: Pomoč in nasveti | 5252 (3658) | seba-beba |
» | No internet connectionOddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1152) | broken/link |
» | Kaj je IPOddelek: Pomoč in nasveti | 1504 (1075) | pingo76 |
» | kako nastaviti emule ko imaš statični ip naslovOddelek: Pomoč in nasveti | 2414 (2153) | coti |
» | statični in dinamični ipOddelek: Omrežja in internet | 6101 (5957) | jRk0 |