Forum » Elektrotehnika in elektronika » Menjava CD laserja
Menjava CD laserja
CHAOS ::
V glasbenem stolpu bi rad zamenjal CD laser, ker mi slabo ozirom sploh ne bere "pečenih" CD-jev, prav tako ima probleme z novejšimi CD-ji. Kako to narediti, kakšen laser? Ali bo kaj bolje?
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'
ank ::
Marsikateri CD pleyer ne bere "pečenih" Cd-jov (predvesm starejši in poceni playerji) tako da menjava laserja ne bo pomagala.
Kaj pa originalne CD-je ti bere?
Kaj pa originalne CD-je ti bere?
jest10 ::
Odpri mašino in poglej malo v bližini laserja. Tam nekje bi morau biti en zelo majhen potencjometer. Ta je za nastavljanje moči laserja. (cdr ima slabšo odbojnos in to matra starejše predvajalnike)
Če najdeš ta pontencjometer počasi povečuj moč laserja. Meni je to delovalo in sedaj bere celo rw ploščice.
Pa pazi da ne boš pretiravau! Z večanjem moči se krajša življenska doba laserja
Če najdeš ta pontencjometer počasi povečuj moč laserja. Meni je to delovalo in sedaj bere celo rw ploščice.
Pa pazi da ne boš pretiravau! Z večanjem moči se krajša življenska doba laserja
CHAOS ::
ank: recimo ne bere mi novega CDja od Massive Attack
jest10: tnx, bom pogledal in poročal
jest10: tnx, bom pogledal in poročal
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoradio ne predvaja več mp3Oddelek: Zvok in slika | 4548 (3643) | radmannsdorf |
» | Čiščenje CD-romaOddelek: Kaj kupiti | 1239 (910) | blackbfm |
» | kako speči avdio cd da ga bo predvajalnik spoznalOddelek: Pomoč in nasveti | 1716 (1509) | gonilnik |
» | Notebook ne bere posnetih cd-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 808 (745) | gkovac |
» | HELP ! komponenta ne bere posnetih cdjev !Oddelek: Zvok in slika | 1163 (951) | sharp |