Forum » Elektrotehnika in elektronika » Xilinx CPLD
Xilinx CPLD
Zzzzzzz ::
Zdej sem se namenu it v IC po to čudo in glej ga zlomka, jih jim je zmanjkalo. Ja, no, tako pa je, če se vse dela zadnji dan...
Alora, kje se še da dobit Xilinxove čipe? Najraje v SLO, ni pa mi noben problem skočit tudi do Trsta, če jih imajo tam.
Aja, rabm pa XC9572 v PLCC 84 ohišju.
Alora, kje se še da dobit Xilinxove čipe? Najraje v SLO, ni pa mi noben problem skočit tudi do Trsta, če jih imajo tam.
Aja, rabm pa XC9572 v PLCC 84 ohišju.
Brane2 ::
Počakaj, da jih dobavijo v IC. Itak dobijo robo vsak teden in se po moje ni treba kotalit ravno do Trsta za tole..
Kar se ostalih v LJ tiče ne vem. Poskusi HTE, mogoče kak IR (čeprav nima maloprodaje in bo treba stvar plačat s položnico) itd.
Ker fax intenzivno uporablja to robo, bi se mogoče dalo sposodit kak čip v kakem labu, dokler ti ga pač štacuna ne dobavi...
Kar se ostalih v LJ tiče ne vem. Poskusi HTE, mogoče kak IR (čeprav nima maloprodaje in bo treba stvar plačat s položnico) itd.
Ker fax intenzivno uporablja to robo, bi se mogoče dalo sposodit kak čip v kakem labu, dokler ti ga pač štacuna ne dobavi...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Do Trsta mi ni problem it, ker sem relativno blizu meje (25 km) pa še žlahto imam na Opčinah. Problem je večinoma v tem, da jst Trsta ne poznam, vsej ne takih trgovin...
V IC-ju so mi v nabavi rekli, da bodo nabavli (niso rekli kdaj), sem jim pa dal e-mail naslov, pa mi bodo sporočili, ko dobijo. Imel sem tak občutek, kot da so malce nevljudni. Nočem žalit, le tak občutek sem imel.
Kako je zanesljivo to njihovo obveščanje po e-mailu?
V HTE-ju sm bil glih danes, ko sem nabavljal ostale stvari za mojo "umetnost", vendar mi je prodajalc reku, da tega nima in na žalost mi ga tudi naročit ne more.
Na faksu sem sicer šele konec drugega tedna, vendar bom poskusil povprašat po e-mailu, če se da kaj sposodit.
V IC-ju so mi v nabavi rekli, da bodo nabavli (niso rekli kdaj), sem jim pa dal e-mail naslov, pa mi bodo sporočili, ko dobijo. Imel sem tak občutek, kot da so malce nevljudni. Nočem žalit, le tak občutek sem imel.
Kako je zanesljivo to njihovo obveščanje po e-mailu?
V HTE-ju sm bil glih danes, ko sem nabavljal ostale stvari za mojo "umetnost", vendar mi je prodajalc reku, da tega nima in na žalost mi ga tudi naročit ne more.
Na faksu sem sicer šele konec drugega tedna, vendar bom poskusil povprašat po e-mailu, če se da kaj sposodit.
Prejle sm pozabu:
Kje je to IR?
Še nikdar nisem slišal za to trgovino... Kje približno je?
Kje je to IR?
Še nikdar nisem slišal za to trgovino... Kje približno je?
Brane2 ::
IR Electronic. Ziherlova ulica 2 tel: 01/283-56-03. Tip je zraven Kotarja (20m stran).
IIWY, jaz bi poćakal da IC dobavi stvar. Ne glede na to da so "neprijazni", so profiji in hkrati maloprodaja. "Neprijazni" so zato, ker je danes živeti od prodaje čipiov v štacuni krvavo. Šef jih priganja in morajo zaslužiti svojo plačo. ZAto imajo radi kupce, ki vedo kaj hočejo. Ne marajo jecljavega folka ki pravzaprav ne ve kaj bi rad in ki bi se najraje zjokal trgovcu na rami...
Aja, lahko pokličeš tudi Elbacomp (tel01/583-79-39). Samo oni so groserji. Na jih gnjavit, če ne boš vzel vsaj 10 kosov. Robe nimajo na skladišču. Naročijo jo, ko jo ti naročiš/plačaš pri njih.
Kar se TRsta tiče, že sto let nisem bil tam. Je ponudba pri nas veliko boljša. Drugače se spomnim imena "Radio Kalika". Ne me vprašat za telefonsko ali naslov...
IIWY, jaz bi poćakal da IC dobavi stvar. Ne glede na to da so "neprijazni", so profiji in hkrati maloprodaja. "Neprijazni" so zato, ker je danes živeti od prodaje čipiov v štacuni krvavo. Šef jih priganja in morajo zaslužiti svojo plačo. ZAto imajo radi kupce, ki vedo kaj hočejo. Ne marajo jecljavega folka ki pravzaprav ne ve kaj bi rad in ki bi se najraje zjokal trgovcu na rami...
Aja, lahko pokličeš tudi Elbacomp (tel01/583-79-39). Samo oni so groserji. Na jih gnjavit, če ne boš vzel vsaj 10 kosov. Robe nimajo na skladišču. Naročijo jo, ko jo ti naročiš/plačaš pri njih.
Kar se TRsta tiče, že sto let nisem bil tam. Je ponudba pri nas veliko boljša. Drugače se spomnim imena "Radio Kalika". Ne me vprašat za telefonsko ali naslov...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce 7600 GT in 7900 GT za AGP?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 5174 (4066) | simnov |
» | Kje kupiti v TUJINI (pri nas se ne dobi vsaj 3 mesece)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1800 (1284) | VolkD |
» | Kje najceneje dobit potenciometre 4W (0,33A, 12V)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1927 (1877) | Zavo |
» | Kje kupiti radeona 8,5kOddelek: Kaj kupiti | 2053 (1473) | HeMan |
» | Nakup v zamejstvu (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5468 (4619) | eiht |