Forum » Zvok in slika » nVidia GeForce GTX980M max. native resolution
nVidia GeForce GTX980M max. native resolution
Alen T 1978 ::
zdravo.
koliko ima ta mobile grafična zadeva največjo nativno (za ekran od laptopa) resolucijo?
upam, da sem prav napisal, no, tole nativno. za ekran od laptopa. ne za externi monitor/tv.
koliko ima ta mobile grafična zadeva največjo nativno (za ekran od laptopa) resolucijo?
upam, da sem prav napisal, no, tole nativno. za ekran od laptopa. ne za externi monitor/tv.
- zaklenil: Senitel ()
dj_uro ::
če je takšna grafična v laptopu, potem je skoraj za ziher FHD ali več ;)...
torej 1920x1080 in višje...
v temu linku piše: 4096x2160
torej 1920x1080 in višje...
v temu linku piše: 4096x2160
vw-klub.si
Aha. Super.
Zdej bi blo sam fajn če bi ta grafa pasala v Acer Aspire V Nitro Black Edition laptop, če ga kupim/dobim pri nas.
Nitro
Zdej bi blo sam fajn če bi ta grafa pasala v Acer Aspire V Nitro Black Edition laptop, če ga kupim/dobim pri nas.
Nitro
Senitel ::
Aha zato sprašuješ... Ne, ker grafične v laptopu ne moreš kar tako zamenjat! Rabiš MXM grafično in laptop, ki ima MXM slot.
Ja a ta nitro black edition, ki ima gtx960m nima ločene grafe, da bi jo sam zamenjal/nadgradil?
Ne spoznam se jaz tolk na laptope niti več tolk na desktope. Mal sem že out.
edit; no, misoim, da tale nitro black edition ima ločeno, dedicated grafično kartico. kako se pa to menja pa jaz nevem. najbrž se menja kot msata, pcie kartica,... ram...
Ne spoznam se jaz tolk na laptope niti več tolk na desktope. Mal sem že out.
edit; no, misoim, da tale nitro black edition ima ločeno, dedicated grafično kartico. kako se pa to menja pa jaz nevem. najbrž se menja kot msata, pcie kartica,... ram...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alen T 1978 ()
hojnikb ::
če ima noter 960m, močno dvomim, da ima toliko zmogljivo napajanje, da bi sprejel 980m, kaj šele hlajenje.
Ali kupi laptop, ki že ima tako zmogljivo grafo ali pa desktop.
Ali kupi laptop, ki že ima tako zmogljivo grafo ali pa desktop.
#brezpodpisa
Senitel ::
Alen T 1978 je izjavil:
najbrž se menja kot msata, pcie kartica,... ram...
Zadeva je prilotana na motherboard...
Ja. Glede na Geizhals.de (nemški ceneje.si) so taki laptopi, ki imajo gtx980m samo z ekrani FHD. 1920x1080.
je samo eden laptop ki ima neko čudno ločljivost, ki sicer je višja, sam je laptop full grd pa še kr neki je.
za desktop pa nimam denarja. to kar bi jaz rad mel je 3k€ po ta malem. glede desktopa je tako, da če bi ga mel bi mel orenk. že sam monitor je 600€ po tamalem. ram 200€ po tamalem, napajalnik 150€ po tamalem, mel bi najmanj 4 ssd diske (druzga se sploh ne grem),... asus matičnaq 200-400€,... proc i7 pete generacije 400-600€,... ni šans.
@Senitel: aha, :(
Jah nč. pol je to to. Acer Aspire V Nitro Black Edition pa gasa!
je samo eden laptop ki ima neko čudno ločljivost, ki sicer je višja, sam je laptop full grd pa še kr neki je.
za desktop pa nimam denarja. to kar bi jaz rad mel je 3k€ po ta malem. glede desktopa je tako, da če bi ga mel bi mel orenk. že sam monitor je 600€ po tamalem. ram 200€ po tamalem, napajalnik 150€ po tamalem, mel bi najmanj 4 ssd diske (druzga se sploh ne grem),... asus matičnaq 200-400€,... proc i7 pete generacije 400-600€,... ni šans.
@Senitel: aha, :(
Jah nč. pol je to to. Acer Aspire V Nitro Black Edition pa gasa!
Zgodovina sprememb…
desktop bo sigurno cenejši pri isti zmogljivosti, kot laptop. Samo custom sestavo morš naredit, ne gledat bigbang ponudb z i7 in gt640
recimo xeon1231v3 in gtx970 pelja scat pratkično vsak laptop, pa dobiš komplet za manj k jurja.
Dejansko morš met res dober razlog, da kupiš tak build, kot ga ti omenjaš. V
recimo xeon1231v3 in gtx970 pelja scat pratkično vsak laptop, pa dobiš komplet za manj k jurja.
Dejansko morš met res dober razlog, da kupiš tak build, kot ga ti omenjaš. V
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Blazz ::
takorekoč dejstvo: če grafa, ki si jo želiš, ni v laptopu, druge ne boš mogel vgraditi, saj je le ta prilotana.
@hojnikb: to vem, da so desktopi cenejši za iste specse.
toliko se ne spoznam na best kombinacije. to me tudi ne zanima.
imam kar dober razlog zakaj bi rabil tak komp. tako za hobi kot za delo.
@Blazz: ja, mi je jasno.
@dj_uro: am, ja hvala, no.
drugač pa to poznavanje na hard core nivoju pa mene ne za nima. meni ne bi bilo sploh nobenega problema dat 3k€ če bi jih imel. nekoč jih bom. in jih bom dal. vi, če se pa morate tle dr*** (admini pa modi sorry za izraz) za teh par € se pa kr dejta pa teh par % v performansih.
pa tud če ne vem kdo ne vem koga ne vem kam pelje sc**.
toliko se ne spoznam na best kombinacije. to me tudi ne zanima.
imam kar dober razlog zakaj bi rabil tak komp. tako za hobi kot za delo.
@Blazz: ja, mi je jasno.
@dj_uro: am, ja hvala, no.
drugač pa to poznavanje na hard core nivoju pa mene ne za nima. meni ne bi bilo sploh nobenega problema dat 3k€ če bi jih imel. nekoč jih bom. in jih bom dal. vi, če se pa morate tle dr*** (admini pa modi sorry za izraz) za teh par € se pa kr dejta pa teh par % v performansih.
pa tud če ne vem kdo ne vem koga ne vem kam pelje sc**.
Zgodovina sprememb…
>imam kar dober razlog zakaj bi rabil tak komp. tako za hobi kot za delo.
kateri je ta hobi oz delo, ki zahteva 4 ssdje ?
kateri je ta hobi oz delo, ki zahteva 4 ssdje ?
#brezpodpisa
m0LN4r ::
Da vidimo kaj je zbrisal:
Alen T 1978 :: danes, 21:45:06
dej lej. če nimate dnarja je to vaš problem.
kaj se mama jaz tle z vami pogovarjat o mojih pogledih pa nazorih.
glej televizijo pa uživaj v sebi.
jaz? ne hvala. ne gledam televizije. ker je sama negativa.
poglej prvi odgovor od popsterja. wtf?!! spam! neumnost.
poglej naslednji. to je to! pravi odgovor. sedi pet.
pol pa spet klobase. in spet mi bojo tle birsal admini pa modi odgovore.
pa kaj tebe briga zakaj rabim 4 diske in to ssd. no pa ti povem.
ker imama rad razkošje. ker ga v realnosti nimam oziroma ga imam redko. pač rad mal potrpim pol pa mam. pa uživam. vem da je to slabo. ker gre za stvar iz primankljaja v prebitek. no. ampak shure slušalke za 600€ pa le mam. okej? pa hp enviya 120 za 250€.
1. bi bil za inštal od winsov plus posebi praticija za inštal od progsov. 90-128gb. aja. plus add-onsiov pa librarijev od programov.
2. in 3. bi bla v raidu za perforamnce za system + inštalirane programe. 128gb x2. aha. plus posebi particija za DL/UL.
4. bi bil za data plus osebne dokumente. 960GB.
in to vse corsair. je tle tud kak problerm zakaj pa glih corsair? da nam tle spet kak šen troll.
pa ne me met za torlla, no. ker ste vi ene navadne kobasice in to kranjske.
pa kr brište. boli me. bo že kdo uspel prebrat pa mu bo jasno.
bog je med nami in kokr izgleda lepo plačujete. televizija...
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
btw, če se gremo razkošje, bo pci-e ssd kot je intel 750 ali samsung SM serija veliko boljša izbira kot 4je sata ssdje. Plebejci majo sata ssdje, ne tisti, ki se hočejo pokazat >:)
#brezpodpisa
m0LN4r ::
dej lej. če nimate dnarja je to vaš problem.
pred tem pa
za desktop pa nimam denarja.
Ampak
asus matičnaq 200-400EUR,... proc i7 pete generacije 400-600EUR,... ni šans.
Cene so nižje in tole bi blo fraktor 3x hitrejše od laptopa :P
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik za faks in igre (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8842 (7910) | krin |
» | Laptop vs. Namizni PCOddelek: Kaj kupiti | 1714 (1298) | m0LN4r |
» | Novi mobilni grafični čipi iz NvidieOddelek: Novice / Grafične kartice | 5789 (4194) | m0LN4r |
» | laptop okoli 1000 eur nujno intel i7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1019 (717) | cs_yolo |
» | SSD vs HDD (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 52109 (48990) | MrStein |