Forum » Zvok in slika » 5.1 sistem v nekaterih programih ne slisim zvoka?!
5.1 sistem v nekaterih programih ne slisim zvoka?!
robinzon ::
Pozdravljeni!
Uporabljam laptop in nanj prikljucen soundblaster extigy ter zvocnike 5.1. Problem moj je sledec, pri filmih (ne glede na predvajalnik) mi delujejo vsi zvocniki.
Ko pa zelim poslusat mp3-je mi zvok dela na vse zvocnike samo v creativovem play centru. V winampu ali musicmatch jukeboxu pa mi delata samo front zvocnika, rear pa ne (center me ne moti pa tudi ne dela).
a ve kdo mogoce kaj bi moral se kje nastaviti, da bi mi zadeva delovala al tile programi ne podpirajo zvoka na vseh 5 zvocnikov (to dvomim, ker kolegu dela sam nima laptopa.)
hvala za pomoc
Uporabljam laptop in nanj prikljucen soundblaster extigy ter zvocnike 5.1. Problem moj je sledec, pri filmih (ne glede na predvajalnik) mi delujejo vsi zvocniki.
Ko pa zelim poslusat mp3-je mi zvok dela na vse zvocnike samo v creativovem play centru. V winampu ali musicmatch jukeboxu pa mi delata samo front zvocnika, rear pa ne (center me ne moti pa tudi ne dela).
a ve kdo mogoce kaj bi moral se kje nastaviti, da bi mi zadeva delovala al tile programi ne podpirajo zvoka na vseh 5 zvocnikov (to dvomim, ker kolegu dela sam nima laptopa.)
hvala za pomoc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ojacevalec za klipsch r-51m zvocnikeOddelek: Zvok in slika | 2089 (1716) | T743 |
» | Težave z Logitech z906Oddelek: Zvok in slika | 2195 (1928) | r3dkv1c4 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16618 (10557) | FlamE#7 |
» | creative x-fi v navezi z genisu 5.1 woodOddelek: Zvok in slika | 1904 (1516) | NotMe |
» | Tezave s Creative Live 5.1 in zvočniki Creative Inspire 5.1 5300Oddelek: Zvok in slika | 1905 (1524) | igorjan |