Forum » Pomoč in nasveti » Ali mi bo delovalo ''out of the box''
Ali mi bo delovalo ''out of the box''
bnarbo ::
Nameravam kupiti CPU Xeon 1231v3 in maticno B85M-gamer, pa me zanima ce bom moral flashat bios ali mi bo takoj delal. Kolikor sm gledov pise da supporta ta proc samo nekatere funckije nebi delale (ali imajo to v mislih pac server ram ali slucajno HYPER-threading?) Za b85 sem se pa odlocil zaradi budgeta in ne potrebujem dodatkov od h/z97 saj se performance ne spremeni.
Link: http://www.asus.com/Motherboards/B85MGA...
Hvala!
Link: http://www.asus.com/Motherboards/B85MGA...
Hvala!
hojnikb ::
Ta plata že ma v prvem biosu podporo za tega xeona (0402), tako da nebo panike.
Drgač pa, delal bo vse, razn ecc način pri ecc ramu. Torej tudi HT :)
Drgač pa, delal bo vse, razn ecc način pri ecc ramu. Torej tudi HT :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Hvala obema. Zanima me pa se to ce mogoce vesta zakaj je se je cena povisala za 40eu skoraj pri vseh Intel procesorjih, zdaj vidim da pada po malo.. A se mi splaca se kej pocakat zaradi teh novih arhitektur ki prihajajo pa bo cena spet padla?
Hvala
Se en butast vprasnje haha, je 1241v3 vreden dodatnih 30eu a nej se zadovoljim z 1231v3 glede na to da sem na budgetu?
Se en butast vprasnje haha, je 1241v3 vreden dodatnih 30eu a nej se zadovoljim z 1231v3 glede na to da sem na budgetu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bnarbo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU+MB+RAM za čimvišji ST perfOddelek: Kaj kupiti | 2385 (2033) | WarpedGone |
» | Računalniška nadgradnja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5860 (4073) | car100 |
» | Gaming PC za okoli 900 eur (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Kaj kupiti | 117531 (71802) | Epialt |
» | Razlike med matičnimi ploščami- kaj kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6013 (5475) | m0LN4r |
» | Menjava procesorja starega procesorja (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10470 (9269) | SuperVeloce |