Forum » Programska oprema » Dscaler
Dscaler
rap3r ::
Mam cinergy 400 in dscalerja 4.0.1 nikakor nemorm prepričat da mi prepozna kartico.
Sm gledu na jihovi strani pa v meniju hardware pač izbereš kartico sam jz v meniju sploh nimam možnosti spreminjat druzga kukr cpu, priority, grafično kartico in picture quality?
Bi mi kdo znou pomagat?
Sm gledu na jihovi strani pa v meniju hardware pač izbereš kartico sam jz v meniju sploh nimam možnosti spreminjat druzga kukr cpu, priority, grafično kartico in picture quality?
Bi mi kdo znou pomagat?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
bmen ::
Poglej na tej strani - tu je verzija 4.1.6 ki ima podporo za philipsove čipe.
http://sourceforge.net/projects/deinter...
http://sourceforge.net/projects/deinter...
Ok sm že prej najdu to verzijo in lepo dela le mal velik hroščev ma...
Nej se javjo usi k majo cinergy 400 in dscaler uporablajo s to kartico...
Nej se javjo usi k majo cinergy 400 in dscaler uporablajo s to kartico...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
buhica1 ::
Meni Cinergy 400 dela z Dscalerjem 4.1.6 brez problema.(Win xp)
lp Buhica
lp Buhica
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buhica1 ()
ReSpEcT ::
Pomemben faktor je da ima rep3r poškodovan dscalerja 4.0.1 al pa Mam cinergy 400 al pa ne podpirata kšnga čipovja!
@respect: nevem kaj si s tem mislu dam dscaler 4.0.1 ne podpira cinergyja 400...
@buhica1:tud men dela odlično slika je pa dooost bolša kukr na softwerju od cinergyja...
@buhica1:tud men dela odlično slika je pa dooost bolša kukr na softwerju od cinergyja...
Da nebom drugje smetil, se je komu že zgodil da mu dalinc preprosto ne dela več?
Zdej mam to foro da ga nikakor ne morm spravt k seb sm probu use deinstalirat in use nazaj pa use možne verzije tko driverjov kukr programa pa še zmerm nedela...
Rd pa bi z unmu programom od terrateca k maš remote control editor da bi si tm naštimu da bi pol Dscalerja upravlu lahko tud s pilotom...
A ma kdo prosm še kkšno idejo?
Zdej mam to foro da ga nikakor ne morm spravt k seb sm probu use deinstalirat in use nazaj pa use možne verzije tko driverjov kukr programa pa še zmerm nedela...
Rd pa bi z unmu programom od terrateca k maš remote control editor da bi si tm naštimu da bi pol Dscalerja upravlu lahko tud s pilotom...
A ma kdo prosm še kkšno idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cinergy 400Oddelek: Zvok in slika | 964 (874) | rap3r |
» | TV TUNEROddelek: Kaj kupiti | 2081 (1567) | All |
» | TV tunerOddelek: Kaj kupiti | 1504 (1286) | VASkO |
» | TV Tuner Cinergy 400 zvok utihne ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 843 (788) | -MiS- |
» | Tv-karticaOddelek: Kaj kupiti | 1895 (1477) | AngelOfDeath |