» »

A še komu nagaja Yahoo Mail?

A še komu nagaja Yahoo Mail?

petrus ::

Torej, kar naenkrat se ne morem več prijavit v Yahoo Mail...
Vedno javi "Invalid ID or password", čez noč nisem nič spreminjal.

Sem pa včeraj zvečer ko je vprašalo za mobilno številko kliknil skip.

Zanima me če ima še kdo podobne težave?
Niso kje zaklenili račune brez telefonskih?
stati inu obstati

3man ::

Sem imel a se je vedno izkazalo, da sem pozabil da sem ze zamenjal geslo, se zatipkal... ne vem zakaj vedno yahoo. Drugje teh tezav nimam. Si poizkusil drug browser in isti vnos... presledke... kaj vem.

GTX970 ::

Če imaš v geslu z/y ali/in šumnike, preveri layout tipkovnice.

solatko ::

Pred 15.imi minutami sem bil na yahoo.mail-u. Brez problemov, imam samo geslo, brez preverjanja. Morda te to hebe.
Delo krepa človeka

Boomerang ::

Podoben problem imam jaz na Mail.com, s katerim sem ustvaril kar nekaj drugih računov.

Nekaj mesecev se v račun nisem prijavil, sedaj pa bi nujno moral priti v svoj inbox in prijava nikakor ne gre skoz. V vsakem primeru dobim obvestilo: "You've entered an invalid Email address / password combination - please try again."

Geslo je 100% pravilno. Vseeno sem ga probal ponastavit in napisalo mi je, da je bilo geslo uspešno spremenjeno, vendar tudi z novim geslom dobim isto sporočilo o napaki. Preizkusil sem tudi druge brskalnike in povsod je isto. Včeraj sem izpolnil obrazec za tehnično pomoč (in jim natačno opisal problem), odgovorili so mi z možnimi rešitvami - katere pa sem že prej sam preizkusil, ampak ne pomagajo. Drugega odgovora nisem prejel in prijava še vedno ne dela. Malo sem pogooglal in vidim, da tudi drugi uporabniki poročajo o istem problemu, saj naj bi bila že sama storitev zanesljiva. Kar je je, nujno moram priti v svoj inbox. Kaj še lahko naredim kot uporabnik?

solatko ::

Nekateri imajo omejitev nekomuniciranja in mrtve maile izbrišejo iz evidence, meni so inbox po 6-ih mesecih, sem moral odpreti novega, šel je na isto ime in enako geslo, ni pa bilo do takrat prejete pošte v novem.
Poglej pravila maila.
Delo krepa človeka

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gmail (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
10525372 (12002) donvito
»

Yahoo bo recikliral e-poštne naslove

Oddelek: Novice / Omrežja / internet