Forum » Zvok in slika » TEAC A-260 STEREO CASSETTE DECK
TEAC A-260 STEREO CASSETTE DECK
F-16 ::
Pred kratkim sem v roke dobil delujoč TEAC A-260 STEREO CASSETTE DECK. Rad bi ga prodal kakšnemu hi-fi navdušencu, vendar nikjer ne najdem kolikšna je cena za ta model. Prosim za kakršno koli pomoč, informacije, lahko tudi ponudbe. Prilagam še sliko za lajžjo prestavo
- spremenil: F-16 ()
Trancedeejay ::
Pozdravljen.
Audio Kontakt je edini audiofilski portal v Sloveniji a dvomim da bo kdo sploh kupil star kasetar. Ne rečem ta hudega TEAC-a kot je npr. tale: , tega pa res dvomim.
Have a nice Day
Matt
Audio Kontakt je edini audiofilski portal v Sloveniji a dvomim da bo kdo sploh kupil star kasetar. Ne rečem ta hudega TEAC-a kot je npr. tale: , tega pa res dvomim.
Have a nice Day
Matt
Music is the key
r3dkv1c4 ::
na ebay ga daj, bo šel takoj.....verjemi, da te bodo ponujeni zneski fascinirali
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
francek1 ::
Lahko pa kupiš še kakega Commodora ali Spectruma, pa imaš kompleten računalniški sistem....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Nec 3500A/3520A ali TEAC DV-516G?Oddelek: Kaj kupiti | 1197 (1139) | boštjan |
» | TEAC CD-RW 52/24/52 in Benq 32X CD-ROddelek: Strojna oprema | 1077 (858) | Sami |
» | TEAC vs LGOddelek: Strojna oprema | 1650 (1267) | jimboo |
» | Kateri CD-RW 24x mi priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 1098 (857) | Amon Raa |
» | CD rekorder - kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 1447 (1165) | Boky |