Forum » Pomoč in nasveti » Chrome noče shraniti gesla za moj gmail account
Chrome noče shraniti gesla za moj gmail account
Auba ::
No tole mi bo pa požrlo živce!
Zamenjam password za gmail ter imam že od prej nastavljeno preverjanje v dveh korakih (z google authenticatorjem).
Ok...zamenjam password ter pobrišem v nastavitvah starega, da bi mi shranil novega. No problem pa je, da mi noče ponuditi opcije, da bi mi shranil novo geslo. Ja wtf?! Ponudi mi pa za shraniti geslo, če se prijavim z drugim gmail naslovom.
Istočasno sem prijavlen še v svoj google profil v Chromu.
Chrome sem tudi reinstallov ampak ne pomaga. To pa je glupost brez primere!
Zamenjam password za gmail ter imam že od prej nastavljeno preverjanje v dveh korakih (z google authenticatorjem).
Ok...zamenjam password ter pobrišem v nastavitvah starega, da bi mi shranil novega. No problem pa je, da mi noče ponuditi opcije, da bi mi shranil novo geslo. Ja wtf?! Ponudi mi pa za shraniti geslo, če se prijavim z drugim gmail naslovom.
Istočasno sem prijavlen še v svoj google profil v Chromu.
Chrome sem tudi reinstallov ampak ne pomaga. To pa je glupost brez primere!
Živjo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | shranjevanje gesla v bazo (brez autentikacije)Oddelek: Programiranje | 2250 (1606) | detroit |
» | Android - shranjevanje kontaktov v google accoutOddelek: Mobilne tehnologije | 1115 (917) | AnotherMe |
» | Pametni vs klasični telefoni (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15224 (12943) | Jerry000 |
» | Hekerji vdrli v Ebay, priporočljiva zamenjava gesel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15842 (11553) | D-PaX |
» | Ja ja spet "Pozabljeno geslo" (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6784 (5229) | bosmla |