Forum » Mobilne tehnologije » Xperia z1 compact-roaming težave
Xperia z1 compact-roaming težave
xxubeyy ::
Živim poleg Hrvaške meje. Imam Xperio Z1 Copact, kjer imam nastavljeno "ročni" način iskanja omrežij. Kljub temu, da je iskanje omrežij nastavljeno na ročni način, mi telefon samodejno prestavlja na "sosedovo" omrežje in se tako znajdem v roaming načinu. Večkrat se potem pojavi, če nisem pozoren da mi je telefon spet na sosedovem omrežju, da opravim ali pa prejmem klic v roamingu. Na domače omrežje potem prestavim tako, da ponovno dam iskanje omrežij, kar zadostuje potem za nekaj časa, potem pa se zgodba ponovi. Predvidevam, da telefon kljub ročnemu načinu, presedla na sosedovo omrežje , ker je le-to močnejše. Poizkusil sem že app Roaming Control ampak ne pomaga.
Pri prenosu podatkov pa se ta težava ne pojavlja.
Kaj mi je storiti, da ne bo te težave?
Pri prenosu podatkov pa se ta težava ne pojavlja.
Kaj mi je storiti, da ne bo te težave?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | telemach - reklamacija računaOddelek: Mobilne tehnologije | 14594 (342) | tomlin |
» | Če nekdo izve MAC naslov tvoje tablice, ali lahko vdre vanjo ali v tvoje brezžično omOddelek: Informacijska varnost | 7019 (5481) | nurse013 |
» | Prenosnik se noče povezati na wifiOddelek: Omrežja in internet | 4180 (3979) | solatko |
» | 2x LAN + 2x ADSL + 2x DHCP = kako?Oddelek: Omrežja in internet | 1807 (1534) | b |
» | Uporaba sosedovega brezžičnega omrežja na Nizozemskem ni kaznivaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10436 (9005) | Pyr0Beast |