Forum » Mobilne tehnologije » TextSecure MMS nastavitve za Simobil
TextSecure MMS nastavitve za Simobil
poweroff ::
V TextSecure sem dobil (nešifriran) MMS, ki mi ga pa aplikacija noče prikazati.
Nastavitve v TextSecure so naslednje:
URL MMSC: http://mmc
Posredniški strežnik za MMS: 80.95.224.46
Vrata posredniškega strežnika za MMS: 9201
Uporabniško ime MMSC: simobil
Geslo MMSC: internet
Uporabniški posrednik MMS: (brez)
Kakšna ideja kako usposobit MMS-je?
Nastavitve v TextSecure so naslednje:
URL MMSC: http://mmc
Posredniški strežnik za MMS: 80.95.224.46
Vrata posredniškega strežnika za MMS: 9201
Uporabniško ime MMSC: simobil
Geslo MMSC: internet
Uporabniški posrednik MMS: (brez)
Kakšna ideja kako usposobit MMS-je?
sudo poweroff
matijadmin ::
Jaz imam isti problem. Po posodobitvi. Nastavitev nisem spreminjal, a so bile te privzete (od OS). Poskusil sem jih nastaviti ročno, brez uspeha. MMS lahko pošljem brez težav.
Pri prejemu sem opazil naslednjo okoliščino, ki lahko nakazuje na napako ali pa tudi ne. Ko prejmem nešifriran obvestilo o MMS, se čas poteka (čas, ki je na voljo za prenos MMS vsebine) prikaže v aplikaciji TextSecure kot čas prejetja tega obvestila in je torej a priori potekel.
Pri prejemu sem opazil naslednjo okoliščino, ki lahko nakazuje na napako ali pa tudi ne. Ko prejmem nešifriran obvestilo o MMS, se čas poteka (čas, ki je na voljo za prenos MMS vsebine) prikaže v aplikaciji TextSecure kot čas prejetja tega obvestila in je torej a priori potekel.
Vrnite nam techno!
poweroff ::
Mogoče trapasto vprašanje, ampak kako pa pošlješ MMS? Jaz teh MMSov še nikoli nisem uporabljal...
sudo poweroff
matijadmin ::
Priložim sliko in pošljem. Klikneš na meni, ko si v novem sporočilu, izbereš Dodaj priponko in nato pač katero koli večpredstavnostno datoteko (sliko, zvok, video ...).
Vrnite nam techno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Signal, RedPhone, TextSecureOddelek: Informacijska varnost | 4987 (4410) | poweroff |
» | WhatsApp sklenil partnerstvo z WhisperSystems za šifriranje sporočilOddelek: Novice / Varnost | 9216 (1665) | Jst |
» | SIMke končno heknjeneOddelek: Novice / Varnost | 11150 (7777) | trizob |
» | Šifrirani telefonski pogovori za Android platformoOddelek: Novice / Android | 12487 (10657) | poweroff |