Forum » Na cesti » Kamere na cestah
Kamere na cestah
mr1two ::
Zdravo!
Zanima me, če kdo ve kako priti do več kamer, na katerih bi se lahko videlo stanje prometa. Zanima me predvsem Ljubljana in križišča v njej, ceste, gužva...
Na spletu sem zaenkrat našel le kamere PIC, vendar pokrivajo bolj ali manj avtocesto, ne pa ulic znotraj mest.
Z nekaj iskanja sem prišel še do kamer v centru in ZOOju , vendar moj namen ni opazovanje perjadi v ogradah.
Zanima me, če kdo ve kako priti do več kamer, na katerih bi se lahko videlo stanje prometa. Zanima me predvsem Ljubljana in križišča v njej, ceste, gužva...
Na spletu sem zaenkrat našel le kamere PIC, vendar pokrivajo bolj ali manj avtocesto, ne pa ulic znotraj mest.
Z nekaj iskanja sem prišel še do kamer v centru in ZOOju , vendar moj namen ni opazovanje perjadi v ogradah.
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ugotavljanje kratkega stikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1908 (1547) | negotiator |
» | Stacionarni radarji na slovenskih avtocestahOddelek: Na cesti | 9796 (5213) | chucki |
» | Nakup videokamereOddelek: Zvok in slika | 2271 (1522) | cashy |
» | S-video v digitalni signalOddelek: Zvok in slika | 730 (668) | AtaStrudl |
» | Panasonic NV-GS15 (best buy!) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8941 (5993) | pivmik |