Forum » Na cesti » Motor yamaha yzf 125 ali yamaha wr 125
Motor yamaha yzf 125 ali yamaha wr 125
leti123456 ::
mene zanima kateri motor mi bol priporočate yamaho yzf 125 ali yamaho wr 125
trenutno delam izpit a1 torej za 125ccm motorje
in me zanima kateri od teh dveh motorjev je lažji za vozit, ker sem slisal da so supermotorji težji za vozit ker so višji
drugače na izpitu trenutno vozim yamaho ybr 125 in jo nekako z 'lahkoto' vozim
star sem 16 let visok sem okoli 183 in imam 65 kil
najraje bi tako imel naked(ktm duke ali yamaho mt125)samo jih ne dobim pod 2000 za motor pa dam max 2000
trenutno delam izpit a1 torej za 125ccm motorje
in me zanima kateri od teh dveh motorjev je lažji za vozit, ker sem slisal da so supermotorji težji za vozit ker so višji
drugače na izpitu trenutno vozim yamaho ybr 125 in jo nekako z 'lahkoto' vozim
star sem 16 let visok sem okoli 183 in imam 65 kil
najraje bi tako imel naked(ktm duke ali yamaho mt125)samo jih ne dobim pod 2000 za motor pa dam max 2000
loveJDM ::
wr je bolse,sicer mata isto masino mislim da,vendar ko se bos navelical teh 110km/h lahko na wr.jki zobniski set spremenis(-30% vmax pa +30%moči ) pa pac mas malo za po zadni pa po stopnicah se lahko vozis pa tut po gozdu gre,ne tak ko kroser,gre pa...mislim da ce nastavis top speed prb na 80 bos se lahko v drugi mogoce celo tretji vozil po zadni brez problema.Glede sport-a pa verjemi da ful smesno zgleda ko brni tak potem pa vidis od blizje da je guma take sirine ko da je si jo z kolesa vzel.Pa če slučajno kupiš kaj od 125 4t si raje pri dušilcu zadaj lukno z svedrom not rukni,ne sanjaj sploh akrapoviča ker za 600e dobis 2hp pa se to ne.Pa še to,ko te z cestakom vrze si adijo ker vse polomis,wrja pa poberes,vodo v kiler dolijes pa gas dalje..
lp
lp
leti123456 ::
ja ampak pravijo da je težje spermoto vozit
sicer yamaha yzf 125 nima tak ozkih gum kot od honde 125
mislim da ma iste sirine kot wr125
samo jaz bi se vozil na relaciji 30 km in po mestu pa se potem na kaki motozbor
sicer yamaha yzf 125 nima tak ozkih gum kot od honde 125
mislim da ma iste sirine kot wr125
samo jaz bi se vozil na relaciji 30 km in po mestu pa se potem na kaki motozbor
loveJDM ::
pa kdo to pravi?se bolj udoben je pa vecjo nosilnost ma,bolse vzmetenje itd...vprasal si za nasvet,jaz sem ti povedal kak je v resnici in to je to,pa ne pozabi da je to 125cc tak da se hitro navelicas,z supermota se da nekaj naret cestak pa je cez cas kurac,če pa mislis da bos frajer ker mas cestaka pa ne bodi jezn ko te bo z 70cc skuterom pihno,po moznosti se snemal...pa se hrbet zacne bolet na vecjih relacijah na takih wnb sportakih,pospesek od 50+ pa ima slabsi kot 50cc 2t brez blokad
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: loveJDM ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč o motorjuOddelek: Na cesti | 2985 (2326) | c00L3r |
» | Kateri motor kupit??Oddelek: Loža | 9230 (8435) | Bakunin |
» | nakup "cestaka" 250 vs 600 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10373 (7782) | flipflop |
» | Izbira motocikla, pomoč in informacije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7210 (6132) | abstinent |