Forum » Pomoč in nasveti » Veckrat potrebujem nakazilo Paypal
Veckrat potrebujem nakazilo Paypal
freaky_h2o ::
Ker veckrat potrebujem nakazilo na svoj Paypal racun,iscem nekoga,ki bi mi bil pripravljen vsaj enkrat mesecno narediti nakazilo v povprecni vrednosti 10-100eur (obcasno lahko tudi med 100-300eur) + provizija. Zraven dodam se za kaksno pivo. Ko bi se dogovorila za nakazilo,iztocasno ko naredis transakcijo ti dam denar osebno v roke. Hvala za pomoc. PS: Ne rabim nakazila na Paypal preko banke,ki je ena od moznosti. Trenutno potrebujem nakazilo 10eur.
ZX-Spectrum je zakon:-)
MIHAc27 ::
Am... pa zakaj si ne zrihtaš prepaid visa kartice oz. Visa elektron? Če se znajdeš je zastonj, ko rabiš denar sam naložiš na Viso, potem pa na Paypal brez kakšnih provizij.
fosil ::
Glih zastonj ni, ampak pri NKBM dobiš virtualno Viso Electron za 5 EUR in ti velja 4 leta. Če hočeš fizično kartico je pa 9 EUR za 4 leta.
Pa ne rabiš bit njihov komitent ali imeti računa pri njih.
Pa ne rabiš bit njihov komitent ali imeti računa pri njih.
Tako je!
AnriK ::
freaky_h2o je izjavil:
PS: Ne rabim nakazila na Paypal preko banke,ki je ena od moznosti.
Zakaj to ne pride v poštev? Sam se velikokrat poslužujem te opcije...
MIHAc27 ::
Rekel sem, če se znajdeš je celo zastonj. Toliko sem plačal jaz, za fizično kartico za 4 leta. 9€ za 4 leta pa tudi ni denar, če je pripravljen vsak mesec dati za pivo ga to pride vsaj 12€ letno.
Pa še luksuz imaš, da ti ni treba iskat vsakič nekoga, ki je pripravljen namesto tebe plačati.
Pa še luksuz imaš, da ti ni treba iskat vsakič nekoga, ki je pripravljen namesto tebe plačati.
Machete ::
zee ::
Nakazila imas med 10-300 EUR in se ti trese roka, da bi si zrihtal tisto bogo kartico, ki bi ti omogocala direktna nakazila na lasten racun za 10-15 EUR/4 leta? Se hecas?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30573 (7298) | FoxKnox |
» | Predplačniška visa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 40965 (19121) | sbawe64 |
» | Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 115286 (43207) | Andro457 |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 11855 (10572) | Oktan |
» | Visa & Mastercard - zlorabeOddelek: Loža | 6775 (5360) | Tilen |